Nejste přihlášen/a.
Ahojte chci si podat sportku..
a četla jsem , že se tipuje 6 čísel ze 49..
to ještě chápu :D ale četla jsem,že se může dát i 15...a když si dám těch 15 čísel..tak to se losuje normálně jako kdybych si dala 6? děkuju moc za odpovědi
Sázka na víc čísel znamená, že zaškrtáš více sloupců kde se těch tvých 15 čísel bude různě kombinovat. Pokud bys chtěla pokrýt všechny kombinace tak by tě to vyšlo na dost draho a stejně bys neměla žádnou záruku že něco vyhraješ. Prostě jestli máš štěstí, vyhraješ i s jedním sloupečkem. Když máš smůlu tak i když bys vsadila kombinaci 40 čísel tak nemusíš nic vyhrát a přijdeš o tisíce.
Jednoduše řečeno, vybereš si 15 čísel ze 49 a vsadí se všechny šestice tvořené těmi 15 čísly. Třeba vybereš 1-15 a vsadí se tedy 1,2,3,4,5,6; 1,2,3,4,5,7; 1,2,3,4,5,8 ... a tak dále až do vyčerpání všech možností. Ovšem stejně jako při normálním vsazení platíš 16 Kč za sloupeček, tak jestli počítám dobře, sázka na 15 čísel tě vyjde na 80080 Kč (5005 možných kombinací). - Počítá se to jako kombinace bez opakování 6 z 15. Stejně si tak můžeš spočítat i sázky na jiný počet čísel - kombinace bez opakování 6 z X čísel.
Snad to mám dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.