Nejste přihlášen/a.
Víte někdo, jaký zákon se vztahuje na tak zvané "korunové dluhopisy"? Jde mi jen a pouze o číslo zákona (případně jeho citaci), takže se prosím zdržte jakýchkoliv jiných připomínek. Určitě nemám v úmyslu tady rozjet nekonečnou politickou diskusi.
Dobrý den, jde o ustanovení v § 36 odst. 3 ZDP (zákon o daních z příjmů) - viz odkaz (třetí odstavec). Zdravím!
Pokud máte problém s kliknutím na odkaz, tak je to zákon 586/1992 Sb.
Já mám ten odkaz normálně funkční. Jinak, včera to celé podrobně vysvětlil pan Kalousek v Parlamentu.
Jo, díky . Odkaz sice nefunguje, ale už jsem to podle něj našel. Zatím jsem to přečetl jen letmo a moc moudrý z toho nejsem
, ale pokusím se to pochopit.
ben - jo, kousek jsem toho viděl ze záznamu. Docela mě to pobavilo. Ale diskusi tady nechci, takže považuju otázku za zodpovězenou a žádám někoho ze syslů, jestli by jí mohl uzavřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.