Nejste přihlášen/a.
"..v zemích jako je USA,Kanada,Velká Británie nebo Thajsko jsou tyto profese brané s pozitivním pohledem.."
Věř tomu, že v žádné civilizované západní zemi to pozitivně moc bráno není. Je to tolerováno. Mluvím o běžné rodině, běžných mladých lidech. Ne o vykolejených zoufalcích na pokraji společnosti. Asi tak.
Ať si dělá každý co chce, ale mně to nepřipadá jako důstojná obživa. O gigolech se ani rozšiřovat nebudu, je to normální prostituce, stejně jako placené společnice. A vyhazovači? Smutná odbornost - smutné vědomosti. Kvalifikace: "Vyhazuju." Jinak je pravdou, dnešní svobodomyslnost lidstvo už demoralizuje a degraduje. Všechny ty reklamy na inkontinenci, ženské hyg. potřeby, dokonce i vaginální mastičky, či masti na hemoroidy, reklamy na kondomy, v době, kdy TV sledují i děti? Vám se to nezdá nechutné? Spoustě lidem se všechny tyto záležitosti už zdají normáln, vč. gigola atd. Ale je to vkusné? Bereme všechno, co se nám předkládá a časem člověk otupí.Co taky jiného můžeme, že?
Tato odpověď je pěkná, ano, komu se to nelíbí, ať to vypne! Jenže dnešní mlaďoši z toho nemají rozum, nač by cosi vypínali? A tak vyrůstá generace na jedné straně sprostých hulvátů. kterým není nic svaté a na straně druhé zakomplexovaní chudáčci obou pohlaví, kteří ani neumějí někoho oslovit. Díváte se někdy kolem sebe? Jeden známý tuhle povídá - dnes už nejsou vůbec normální mladí - buď potetovaní borci, kteří jen skrývají své nesebevědomí nebo z druhé strany zakomplexovaní kluci a vyžrané holky, které dělají, že jsou v pohodě a doma tajně brečí.
Mot - Myslím, že jsem odpověděla na dotaz, co si myslíme... Nic víc, nic míň. Toto je můj názor, beru tím snad někomu svobodu? Pokud jste gigolo, nebo se jím hodláte stát - Vaše věc. Ale dovolte mi mít názor, Vy svobodo!
PŘESNĚ TAK, sebranka jedna . Na kříž s nima a upálit na hranici (né státní).
Rychle s cenzurou na všechny ty neřesti moderní doby. Nikdo přece nepoužívá hyg.potřeby, vag.mastičky, nemá hemeroidy, kondomy ...
Vzhůru do totáče.
Vážený/ná , pokud vám něco vadí, tak se tomu vyhýbejte a svoje děti mějte v izolaci.
Konečně máme svobodu, tak se věnujte tomu čemu chcete a nechte ostatní také dělat to co chtějí oni.
Vykuk - To víte, že nechávám, ale názor, na který se pisatel ptal, mít smím? Vy a Vám podobní napadáte lidi za názor? Je tohle normální a svobodné?
Jaké napadání?
Jen jsem psal, komu se cokoliv nelíbí a neomezuje to jeho svobodu, tak ať je nechá žít.
A nevnucoval jsem vám ani nikomu, ať se s tím smíří a mění sebe, ale ať těm lidem daj pokoj a věnujou se sobě.
Totáč jsem zmiňoval, že vy by jste chtěl někomu vnucovat vaše měřítko vkusu a morálky.
Osobně za skryté gigoly považuju muže, kteří se nastěhují nejlépe k samoživitelce, nepracují, nepomáhají a nedávají žádné peníze. Nebo jsou to paraziti?
Marfuša, pro tyto "muže"jsou jiná slova. Příživník, parazit. Gigolo, ten je najímán pro určitou příležitost a na své peníze musí popracovat, musí odstavit práci. Toto co zmiňujete, to jsou příživníci, parazité, kteří využijí toho, že žena nemůže, neumí žít sama. A nepracuje, jen využívá toho, co žena nabízí. Každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno.
Komarku, vidím, že se vám líbí odpověď Marfuši, to pojmenování "skrytý gigolo". Asi nadzvednu a naštvu hodně lidí, ale můžete mi, prosím, vysvětlit, co se vám na "skrytém gigolovi"líbí? Jestliže žena dovolí, aby byla využívána nebo zneužívána, pak to muž udělá. Nemluvím o nějaké Africe nebo Azii, mluvím o Evropě. Víte jak brzy, v jakém věku už tenhle postoj začíná? Už dřív, než nastane toto: poradte.cz/...
Z obavy, že velmi mladou dívku, kluk bude méně milovat, raději si ona nechá poranit konečník a vnější rodidla šňůrkou, jen aby on, byl nadšen. Později si nechá líbit i daleko horší věci, obere své děti jen proto, aby se muži zavděčila, aby měl důvod s ní zůstat. Co takhle hrdost, sebevědomí, vědomí si své hodnoty, své ceny.
Babčo. Musím s Tebou souhlasit. Všeobecně se spíš ženy považují za ty, co vysávají muže z peněz. Prostě zlatokopky. Ale já když to tak vidím, tak bych řekla, že nám vyrůstají nové generace "skrytých gigolů". Prostě je naprostou modou nechat se živit od ženský (teď nemyslím nějakou bohatou paničku, ale třeba ženskou, která toho má velice málo). Přesně jak píšeš Ty, aby si ženská takovýho chlapa (no, chlapa ) udržela, tak obětuje vše - svoje peníze, svůj životní klid a co je nejhorší, tak i svoje děti. V posledních letech si občas v práci připadám jako nějaký domácí poradce. Tolik ženských, které se díky "chlapovi" dostalo na samé dno, to opravdu dříve nebylo. Vysvětlit jim, aby v první řadě přestali živit chlapa a začali živit sebe a děti, je někdy nadlidský výkon. A co je na tom nejhorší: Kdyby za to aspoň sklidili pochvalu a pohlazení, místo ran a kopanců. Fakt nechápu
Já to nijak nevidím, ať si každý dělá co chce, ale hrozně mi vadí dnešní postoje, kdy se o tom mluví jako o zcela normální profesi. Přece určité hranice mají být ve všem. Zrovna tak jsem byla kdysi překvapená, jak ta Aichmajerová nebo teď je Decastelo nebo tak, která se v mládí nechala fotit, jak si strká všechno všude, je dnes "vyhledávaná" moderátorka. A když jsem jednou viděla její rozřehtanou matku, která byla pyšná, jakou holka udělala díru do světa, tak mi bylo dost divně.
Nekteri to delaji jen pro penize, ale nektere to bavi, maji to jako konicek treba i vedle sveho denniho zamestnani, pokud to jsou vzdelani muzi se znalosti cizich jazyku, mohou si prijit na hezke penize a byt pro sve spolecnice uspokojujicim prinosem nejen v sexu. Kvalita se ceni jako vsude
Co se tyka pohlavnich nemoci, nemusi to byt az takove riziko, spis je mensi nez pri nekontrolovane bezne promiskuite, dodrzovani zasadnich zdravotnich pravidel a kontrol je pro vyssi level samozrejmosti, rizikovejsi mohou byt ruzni nezkuseni, kteri se nakazi casto i pri nezistnem aktu.
V Česku není nic tabu, můj starý příbuzný má názor, nádherné dámy a pánové potetováno kdekoliv, vnady z PVC, percing na různých místech, stoupá zájem o úpravu vagin, zlodějny, loupeže v přímém přenosu, narození a umírání jakby smet, gigouši a prostituti to rovněž patří obdivu, prostě nádhera to na pohled. Proto vyrůstá generace která bude lepší, chytřejší a bohatší.
Dobrý den, jsem k tomu tolerantní, ale jinak bych to asi posuzoval, kdyby šlo o někoho z mé rodiny. A lidé dělají i "horší" práce - viz volná citace: "Prosím, neříkejte mamince, že pracuji v reklamě. Ona si myslí, že dělám pianistu v bordelu." . Zdravím!
Hmhmhm, to je ošidná otázka, nejspíš mladého muže. Podívám se z jiného úhlu, jo? Žena, která má na to, aby si společníka zaplatila, požaduje za své peníze kvalitní služby. Nechce jen dobrého milence, ale hlavně dobře vypadajícího, všestranně znalého společníka, který by ji doprovodil do společnosti a pražádným způsobem ji neznemožnil, byť jen podezřením, že nemá vkus. Tohle volí ženy, které mají kariéru a peníze, ale nemají čas na vztahy. Ta, která peníze nemá, ale má potřebu, svede souseda. A ještě mu uvaří kafe.
Ominina, gigolové nejsou totéž, co prostituti. V tom je ten rozpor. Gigolové jsou společníci, kteří končí u ženy v postěli a prostituti jsou pouze a jen na sex. Bleskovka v autě, v průchodu, na wecku. Takového by si žena, jako klient, domů nevzala. Možná muž, jako klient ano. Možná.
Jde jen a jen o uspokojení potřeby. Když máte hlad, můžete si uvařit něco dobrého, nebo si zajít na něco dobrého do restaurace, ale také můžete něco k jídlu vyhrabat v popelnici a uspokojíte jen potřebu hladu a tak je to i s tím sexem. Uspokojíte potřebu s láskou k protějšku nebo bez lásky s popelnicí:
V Řecku blíže Olympu na pláži, tedy za dunama, loví mladí celkem fešní Italové (asi ti prostituti) - a uloví: Zřejmě hlavně Němky. Ani se při pohledu na pivní břuchy jejich manželů moc nedivím. Nicméně - přijde mi to trošičku šokantní. Ten Gigolo, to by měl být především velký fešák a placený společník, ne? Také práce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.