Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zachovat? Rande?!

Od: nikusi* odpovědí: 6 změna:

Jeden kluk z naší třídy mně pozval na rande. Ví se o něm že je děsnej děvkař a od svých 11 není panic! Co mám udělat? Nedávno se mi smál že jsem tlustá a ted říká že se mu to na mně líbí. Já fakt nevím! Mám tam s ním jít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak pozor na to, aby si z tebe pouze neudělal pořádnou legraci a neztrapnil tě před celou třídou. I to se stává, sám jsem toho byl svědkem a ne jednou, jak tohle spolužák udělal. Nevěřím tomu, že pokud prohlašuje, že jsi tlustá, že najednou se mu to líbí. Něco na tom smrdí.

Jo, přesně, tady jde snad jen o nějakou sázku nebo něco podobného. Poslat do háje!

radajz*
hodnocení

0x

Pokud chceš a hrdost ti to dovolí, tak klidně jdi.

iz*
hodnocení

0x

Ty nevíš, co chceš? A čekáš, že to budeme vědět my? [Nebo se zase jenom někdo nudí?]

martinaa*
hodnocení

0x

Počkej, on se ti smál, že jsi tlustá, ví se o něm, že je děvkař (od 11 není panic, to tvrdí kdo? On? *smich*) ...

... a ty nevíš?

lila1
hodnocení

0x

Řekni,že na krasavce nemáš. Začni hubnout a jemu i ostatním vytři zrak.Aby se ti hubnutí dařilo,představuj si jak budeš na konci štíhlounká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]