Nejste přihlášen/a.
Zvláštní nápad: V Botanické zahradě Troja vytáhnou masívní dřevěná lehátka s polohovatelným podhlavníkem na louku v ornamentální zahradě, dá se i vypůjčit (jen proti záloze 200Kč) pikniková deka. Tolik za pěkného počasí...Otvírací doba 9-20, vstupné vis botanicka.cz/... Lehátko může být pod liliovníkem tulipánokvětým, sekvojovcem obrovským, dřezovcem trojtrnným... nebo lze odtáhnout do klidu. Doprava: Bus 112 z nádraží Holešovice k ZOO. Tvoří tam poblíž louky i občerstvení, nicméně japonská zahrada v květu vás asi probudí (na závěr) k životu, je kouzelná.
Jo a je tam vínotéka ve vinici s výhledem na Prahu.
Ještě kromě lehátek jsou v B.Z. houpací sítě, v provozu celoročně, ale u cesty, takže pokud nechytíte to nejvzálenější, ruší kolemjdoucí. Tam se dá spočívat např. pod mandloní .
A což v některé obci těsně před Prahou oslovit nějaké ubytování v soukromí a vysvětlit jim situaci.Telefonicky dohodnout, jako jeden nocleh. Pak byste pokračoval někdy odpoledne dál. Tak jsem to už 2x udělala v podobné situaci. Koukněte na poslední zastávku, kterou máte před Prahou,ale ještě to není Praha. Zjistěte si pokračovací spoje a vyjeďte si tam ubytování v soukromí.
Můžete v Praze v hotelu, ale je to drahé, nemusíte tam nocovat. Pobudete do večera a "nashledanou", platí se předem...
Student Agency přijede do Prahy na Florenc a tam už je hotel a možnost se ubytovat, ale aby neměli plno, když budete ten koncert...
přímo v areálu na Florenci, vyjdete z autobusu a před Vámi je hostel Florenc: hostelflorenc.cz/...
Hostel by mohl být řešením. Ale v každém hotelu můžete nastoupit až po poledni nebo po 14.hod. Možná, že se někde domluvíte.
Celodenní jízdenku a jezdit stále dokola? To je ale jen pro lidi co jsou schopni usnout a spát za jízdy.
Ale aby ho někdo neokradl. To bych nedělala: Jsem ten typ, co usne za jízdy v metru, v tramvaji. Bezpečný to není.
No vidíte, tady pořád hledá někdo díru na trhu, výrobky či služby co lidm chybí, tak že by? Veřejná denlehárna, někde kde má člověk kousek klidu a soukromí si na pár hodin zdřímnout
To vůbec není špatná business idea. Já jsem třeba od firmy odkoupil levně takový ten bílý technologický ocelový kontejner 2,5x3 metry, co tam většinou u dálnic mají operátoři GSM svou technologii a vedle stožár, tak kdybych to umístil někam v Praze na konečnou tramvaje na nějaký pronajatý pozemek, do toho dispozičně naštosoval 6 lehátek alá vlakové kupé, odemykání via sms, nějaký vnitřní kamerový dohled, aby se tam neděli nepravosti, spacák na přikrytí nutný vlastní, tak taková společná den-lehárna za 30 Kč/hodinu/lůžko, to by mohlo fungovat, co myslíte, rovnou to pojímám jako průzkum trhu
Tady náš bezdomovec z parku by asi zajásal. I když - už je asi zvyklý na volný prostor. A co voda na hygienu? Jímat dešťovku? To teď bude dotované z EU , myslím 20 000 na nádobu dají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.