Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro přítelkyni

Od: john* odpovědí: 11 změna:
Zdravím,
potřeboval bych pomoc. Přítelkyně má za 14 dní narozeniny (19) a já zkrátka nevím, co vybrat. Chci ji překvapit, ale na druhou stranu to nemůže být drahé. Prosím o jakékoliv tipy, dík.
doplněno 12.03.17 19:02: do 1500,-

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

1x

A co je drahé? chtělo by to více specifikovat nějaký finanční limit :)

doplněno 12.03.17 19:10:

Asi bych se podíval například na skrz.cz a vybral tam nějakej víkendovej pobyt pro dva :)

Jinak nemyslím si, že 1500 by bylo za dárek k narozeninám málo.

iz*
hodnocení

1x

Proč chcete dávat dárek někomu, kdo Vás vůbec nezajímá? Nebo je to jinak? Jestli ano, potom tím, kdo ví, co má Vaše přítelkyně ráda, co se jí líbí, nebo čím byste jí mohl udělat radost, víte jenom Vy.

Ptáte-li se cizích lidí, odpoví Vám každý jen to, co by udělalo radost jemu, protože nikdo z nás Vaši přítelkyni nezná.

hoststary*
hodnocení

1x

pěkné pouzdro na brýle? romantická veřeře ve dvou? CD s oblíbenou hudbou? Knížka? Cyklistické brýle s polarizačním filtrem? vy znáte svou přítelkyni nejlépe, vy se rozhodnete nejlépe, radit naslepo se dá, ale těžko...

hodnocení

1x

V mladém věku nejvíce potěší maličkost. Žádná velká a drahá věc nebude mít pro obdarovanou větší cenu, než maličkost, ze které bude patrné, že je z lásky a ne pro peněžní hodnotu. *hej* Věřte, je to tak. Nesnažte se přítekyni ohromit!

Hodinky za 300 kč, šperk (do uší nebo na krk, z drogerie nebo z dárkových věciček, ne ze zlatnictví) za 200kč, šátek za 200, peněženka za 300, přívěšek na klíče, atd. Něco, co bude stále brát do ruky a přitom si vzpomene, že to má od vás.

vykuk*
hodnocení

0x

Zdravím,

pokud se budete řídit pravidlem, že chcete každým dárkem dotyčného ohromit až padne do kolen, tak by jste mohl mít za pár let velký problém, neboť by jste se mohl začít pohybovat v cenách dárků nad vaše možnosti.

Není důležitá cena dárku, ale jak ji to dáte a jaké vaše city za tím jsou.

Pokud se ji nerozzáří oči třeba nad bluetooth sluchátkama "OD VÁS" , tak je zbytečné si z toho dělat hlavu.

Já bych koupil něco za pár set,vyjel si na vejlet a hezkou večeři.

hodnocení

0x

Je hezké, že máte dívku rád, ale nerozmazlujte si už odteďka. Když jí k 19. narozeninám chcete koupit dárek za 1.500 Kč, k 25. bude chtít zlatý řetízek a náušnice a ke 30. nové auto. S jídlem roste chuť. A Vy budete chudák.

Koupila bych pěknou kytku a nějakou maličkost k tomu. Prodávají se třeba klíčenky, pouzdra na mobil, či pěkné propisovačky se jmény. Vybrat s tím jejím. Nebo knížku od oblíbeného autora a napsat jí do ní věnování. A že kniha dneska není levný dárek, to je bez debat. A večer zajít na nějakou dobrou večeři.

Určitě to není málo. *placni* Jaga.

Už jen to musí ocenit, že jste si na ni vzpomněl. Nemám pravdu?

hodnocení

0x

tohle je vlastně nesmyslná otázka z principu... - ptáte se na vhodný dárek lidí, co o vaší přítelkyni nevědí ani zbla, nicméně oni mají radit, co by ji udělalo radost;
takže jen obecně připomínám, že existují i dárky typu kuriozita - blbůstka + podobné typu zapojení vlastní tvořivosti (jen pozor, aby z pohledu, vnímání obdarované nebyla ta kuriozita naprosto nesmyslnou místo zabírající, prach lapající (s prominutím) píčovinou...) - ale to už viz výše - vy musíte správně odhadnout, co by se jí mohlo líbit (taky je na podobnou věc už trochu pozdě - než na něco člověk třeba na aukru, v bazaru, na smetišti... narazí, než něco vyrobí, doupraví, tak to může trvat výrazně dýl než dva týdny);
další kategorie jsou obecně zážitkové dárky - a opět vy musíte vyselektovat pravděpodobně vhodné - pro někoho může být pěkný zážitek třeba návštěva jedné, dvou něčím zajímavých restaurací, pro někoho vyzkoušení střelby, lezení po stěně, návštěva nějakého zajímavého nebo bizarního místa..., pochopitelně může jít o připravený prodávaný produkt, ale i vámi zorganizovanou akci

luu
hodnocení

0x

Pritelkyne nema zajmy? Tak ji dej prodlouzeni vlasu.

vykuk*

a co třeba liposukce

xy
hodnocení

0x

vždy s pobavením vzpomínám ( tehdy mi to teda tak vtipné nepřipadlo a raději bych ve stádiu zamilovanosti měla květinu nebo třebas bižuterii ) , na mladé letá na koleji, kdy mi přítel věnoval reklamní kalendář jeho firmy :) nebo knížku s názvem Dobytku smíchu netřeba ( jsem čtenářka, ale uvažovala jsem, co ho v celém knihkupectví plném krásných knih vedlo k výběru zrovna tohoto titulu, navíc s obálkou záměrně nehezkých ilustrací :-.), když věděl, že jsem od dětství žroutka astronomie, fyziky, cestopisů... No , vlastně to možná nevěděl, i po roce vztahu se o takové detaily jako mé zájmy až tak nezajímal.

A tak to vypadá, jako že ani vy nevíte, co by vaše přítelkyni potěšilo. Že ji vlastně neznáte?

davidhynajs
hodnocení

0x

já ji koupil culík z pravých lidských vlasů na clipinhair.cz. Vždy si přála mít dlouhý vlasy, ale bůh jí nějak nedopřál..:D Byla moc spokojená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]