Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím cestovat do Košic (SK)?

Od: prazskejpepik* odpovědí: 11 změna:

Jaký dopravní prostředek by jste zvolili na cestu do Košic pro dva lidi?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vlakem

Soukromý vrtulník *smich*

Ne,teď vážně.Doporučuji Vám vlak.Příjemná a pohodlná cesta bez stresů za volantem :)

doplněno 12.03.17 13:46:

Za volantem auta,pochopitelně.

prazskejpepik*
hodnocení

za volantem autobusu? :-D

522xboy*
Eurojet a podobny vlaky, stoji pulku toho co by ste vrazili do benzinu. Ale listky musite objednat tak tyden dopredu!

vilik*
hodnocení

2x
Špatně položená otázka.
Chybí informace odkud jedeme, co tam hodláme dělat a tedy co vezeme sebou.
Pohodlí je ve vlaku, ale sám vozím na dovolenou tolik věcí a netrávím čas na jednom místě, že stejně všude jezdím autem. Pokud bych jel na jednu noc a měl přímý spoj, jel bych nejspíš vlakem.
doplněno 12.03.17 13:42: Aha, vy nikam nejedete. Takže jen z nudy pokládáte zbytečné otázky.
Přesto je otázka položená chybně. Kvůli proměnným, které do rozhodování vstupují, se může odpověď vždy lišit, takže takto položená otázka a anketa nemá vypovídací hodnotu.
Já za sebe se už otázek vámi položených zúčastňovat nebudu.

vlakem

Otazky se schvalne pokladaji tak, aby to zadavateli vyslo tak jak potrebuje:)

prazskejpepik*
hodnocení

bohužel jste mimo. já nikam nejedu a do Košic už vůbec :-Dtohle je anketa. na většinu otázek, které se týkají mě, si umím odpovědět sám, na to rozhodně nepotřebuju Vás.
prazskejpepik*
hodnocení

takže, abych se mohl zeptat na něco, tak se to musí týkat přímo mě? tahle otázka vznikla z rozhovoru v rodině a tak mě zajímalo, jak by to udělali jiní. nemusíte se vyjadřovat k mým otázkám a když je nebudete ani číst, tak Vám aspoň zbyde čas na něco užitečnějšího :)

vanad1*
hodnocení

2x

Pokud pojedete vlakem do Košic v době, kdy skupiny Romů cestují domů, tak vám naprosto reálně hrozí okradení o zavazadla a také to, že vám místenka nebude nic platná. Několik kolegů z práce na konci měsíce cestují na Východ Slovenska a po opakovaných špatných zkušenostech jedou autem. Je to dražší ale vyjde vás to levněji.

hodnocení

2x

Najlepšie je to lôžkovým vozňom,potom lehátkom.Aj ICE vlaku sú vcelku v pohode.Sú aj autovlaky,kte si sa auto vezie s vami.Pre finančne zdatnejších lietadlo a finančne chudých stopom.Ja osobne tak dlhú cestu by som neriešil autobusom,no aj tu je možnosť cesty.

hodnocení

0x
Pokud mate ridicak na bus tak klidne busem , pokud pilotni listek tak letadlem , pokud umite jezdit vlakem tak vlak. Je to pohoda. Dalsi vec , co zrovna mate v garazi , zda vrtulnik , letadlo , vlak , bus , auto...

hodnocení

0x

vlakem

Asi bych prozkoumala nabídku vlaku se spacím vozem a jídelním vozem.

search.seznam.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]