Špatně položená otázka. Chybí informace odkud jedeme, co tam hodláme dělat a tedy co vezeme sebou. Pohodlí je ve vlaku, ale sám vozím na dovolenou tolik věcí a netrávím čas na jednom místě, že stejně všude jezdím autem. Pokud bych jel na jednu noc a měl přímý spoj, jel bych nejspíš vlakem. doplněno 12.03.17 13:42: Aha, vy nikam nejedete. Takže jen z nudy pokládáte zbytečné otázky. Přesto je otázka položená chybně. Kvůli proměnným, které do rozhodování vstupují, se může odpověď vždy lišit, takže takto položená otázka a anketa nemá vypovídací hodnotu. Já za sebe se už otázek vámi položených zúčastňovat nebudu.
Otazky se schvalne pokladaji tak, aby to zadavateli vyslo tak jak potrebuje
prazskejpepik*
bohužel jste mimo. já nikam nejedu a do Košic už vůbec tohle je anketa. na většinu otázek, které se týkají mě, si umím odpovědět sám, na to rozhodně nepotřebuju Vás.
prazskejpepik*
takže, abych se mohl zeptat na něco, tak se to musí týkat přímo mě? tahle otázka vznikla z rozhovoru v rodině a tak mě zajímalo, jak by to udělali jiní. nemusíte se vyjadřovat k mým otázkám a když je nebudete ani číst, tak Vám aspoň zbyde čas na něco užitečnějšího
Pokud pojedete vlakem do Košic v době, kdy skupiny Romů cestují domů, tak vám naprosto reálně hrozí okradení o zavazadla a také to, že vám místenka nebude nic platná. Několik kolegů z práce na konci měsíce cestují na Východ Slovenska a po opakovaných špatných zkušenostech jedou autem. Je to dražší ale vyjde vás to levněji.
Najlepšie je to lôžkovým vozňom,potom lehátkom.Aj ICE vlaku sú vcelku v pohode.Sú aj autovlaky,kte si sa auto vezie s vami.Pre finančne zdatnejších lietadlo a finančne chudých stopom.Ja osobne tak dlhú cestu by som neriešil autobusom,no aj tu je možnosť cesty.
Pokud mate ridicak na bus tak klidne busem , pokud pilotni listek tak letadlem , pokud umite jezdit vlakem tak vlak. Je to pohoda. Dalsi vec , co zrovna mate v garazi , zda vrtulnik , letadlo , vlak , bus , auto...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.