Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtezovani od lichvaru

Od: jrm odpovědí: 8 změna:
Zdravim mohu poprosit o radu jak se zbavit koordinatoru z personalnich agentur a realitnich makleru neustale jako by me obtezovaly na me inzertni poptavky,ceske zakony stim nic neudelaji jinak by uz davno zrusily tyto podvodne spolecnosti ktere zijou z lidske krve.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

1x
takze vas obtezuji nebo jakoby obtezuji?
obavam se, ze realitaci a personaliste bezne lidskou krev nekonzumuji, jste si jisty?

hodnocení

1x

To mi pripomnelo:)
Notář mi vyprávěl, že dědeček byl vyhlášený samotář. Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili.

hodnocení

1x

Řekla bych, že příčinu si zavdáváte sám. Zadáváte inzertní poptávky - proč, když Vám pak vadí, že se ozvou? Je to jejich povinnost a pracovní náplň, když Vy se poptáváte.

Přestaňte zadávat poptávky, nebudou ani nabídky. *bzum* Jaga.

repkin*
hodnocení

0x
Nedávejte inzeráty a nebude Vás nikdo obtěžovat, jak jednoduché. Nebo do inzerátu napište, že si nepřejete být kontaktován RK. Nevidim v nich nic špatného, spoustu lidí jejich služeb se spokojenosti využívá. Je to o lidech na obou stranách. V obchodě při placení si přeci taky kontroluje účet a nenecháte se o****t (tedy okrást). :)
doplněno 12.03.17 10:57:

honzo: zajímavé, že když jsem prodával auto, tak otravovali AutoEsa a AAA a když jsem tam dopsal ať nevolají, tak nevolali. najivní to není, je to o lidech (slušností a nebo naopak drzosti), kdo nic neriskuje nic nezíská, to tak platí v každé profesi.

To je hodně naivní myšlenka, ze když tAm napíše aby nevolali, tak volat nebudou. Bohužel se proti tomu bránit neda

vanad1*
hodnocení

0x

Kde máte ty lichváře? Pokud nechcete reakce na izerci, tak ji nepodávejte.

iz*
hodnocení

0x

Jak předejít nabídkám od těch, o jejichž nabídky nestojíte? Jednoduše. Formulujte inzerát tak, aby realitní makléři apod. neměli zájem Vám volat nebo psát.

Napíšete-li např., že budete jednat jenom s "přímými zaměstnavateli" nebo přímými prodejci či kupci", měly by Vám personální agentury i RK dát pokoj. (Těch, kterým to bude jedno, se ale nezbavíte.)

hodnocení

0x
Mě nikdy žádný lichvář nevolal. Tedy úplně jistý si nejsem, protože cizí nevyžádané hovory končím do pěti vteřin. Zjevně budeš nátura, jako žena - ta se z pavučiny telefonního prodejce vymotává i několik minut :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]