Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě řemínků na pečku ETA Harmony 2149

Od: miroslavchuran odpovědí: 6 změna:

Koupě řemínků na pečku ETA Harmony 2149?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Třeba TADY.

miroslavchuran
hodnocení

lll*
hodnocení

2x

Za mě ano.

hodnocení

0x
Co to? O čem je řeč?
doplněno 11.03.17 19:10: Aha, já marně přemýšlel, co je pečka. Už to vím.
sumak
hodnocení

Máme pečku ETA Harmony 2149 již asi 12let v permanentním provozu-výborná. Po dlouhém užívání ,,odešli,,řemínky na pohon míchadel. Ptám se jestli někdo neví je-li možnost koupě.

Měnil jsem je, sehnat se dají. Akorát šrouby na spodku nemají křížovou hlavu, je potřeba speciální bit. Já zařízl žlábek do vysloužilého šroubováku a tím se jich většina dala povolit ale asi dva jsem nakonec stejně musel odvrtat. Ty co jsou zevnitř pekárny pod vanou zase jsou sežrané teplem mastnotou a solí, takže taky žádná hitparáda,

Řemínky se prodávají jako sada po dvou kusech, teda aspoň pro můj tip pekárny. Kdybys byl v pokušení vyměnit jen ten odrbaný a druhý nechat že je dobrý, kašli na to a vyměň oba, jinak to budeš za půl roku montovat znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]