Nejste přihlášen/a.
Máme pečku ETA Harmony 2149 již asi 12let v permanentním provozu-výborná. Po dlouhém užívání ,,odešli,,řemínky na pohon míchadel. Ptám se jestli někdo neví je-li možnost koupě.
Měnil jsem je, sehnat se dají. Akorát šrouby na spodku nemají křížovou hlavu, je potřeba speciální bit. Já zařízl žlábek do vysloužilého šroubováku a tím se jich většina dala povolit ale asi dva jsem nakonec stejně musel odvrtat. Ty co jsou zevnitř pekárny pod vanou zase jsou sežrané teplem mastnotou a solí, takže taky žádná hitparáda,
Řemínky se prodávají jako sada po dvou kusech, teda aspoň pro můj tip pekárny. Kdybys byl v pokušení vyměnit jen ten odrbaný a druhý nechat že je dobrý, kašli na to a vyměň oba, jinak to budeš za půl roku montovat znova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.