Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ve světě uzavřít manželství?

Od: jorckcherry odpovědí: 5 změna:
Pekný den přeji,letos bych se rad oženil tímto bych lidičky požadal o tipy kde ve světě nebo v které zemi byste mi doporucily uzavřít manželství. Děkuji uctivě za tipy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

1x

Osobně bych si udělal svatbu tam kde žiji tj. tam, kde je mi "nejlépe" nebo tzv. "jsem ve svém" což je tedy pro mně u nás, doma, než bych peníze za svatbu vrážel do exotického prostředí, raději bych mohl svatbu "rozšířit" a pozvat lidi se kterými je mi dobře, není nad dobrou zábavu, a po letech by bylo nač vzpomínat, možná by to bylo lepší než vzpomínat na "exotické místo" jinak samozřejmě máte na výběr jak výše řečeno, dneska s tím nebude problém máte-li dost peněz...

hodnocení

1x

Není důležité kde, ale s kým. Pokud si vezmete dívku milou, chytrou, pracovitou, pohodovou, můžete se vzít třeba ve Lhotě, manželství vydrží navěky.

Jestliže se sejdou lidé s rozdílnými názory, nemající k sobě dost lásky, pochopení, tolerance, pak se mohou brát třeba na Kilimandžáru a je to pendrek platné.

Já jsem se před mnoha lety vdávala v nádherném gotickém skvostu, který je na seznamu UNESCO. Jedna z nejkrásnějších staveb své doby nejen v Čechách, ale i ve světě. Ano, jistě jste uhodl, jde o chrám sv. Barbory v Kutné Hoře. Byl to nádherný zážitek, to prostředí, vynikající akustika...Myslím, že zde by toužila uzavřít sňatek řada lidí nejen z Evropy, ale i z jiných světadílů. A Vy máte ten poklad doma, myslím tím v naší republice. Jaga.

hodnocení

0x

Máte nepřeberné množství možností. Myslím ale, že nejvíc bude záležet na tom, kolik chcete a můžete do takové svatby investovat peněz a taky počet hostů na takové svatbě není zanedbatelný.

hodnocení

0x

Já mám takové zkušenosti, že čím vic se někdo snaží mít svatbu originálnější, o to hůře to pak dopadne. A tím nemyslím svatbu, ale ten další život. Lépe je vkládat energii do vztahu, než do vystoupení jednoho dne. Tím ovšem nechci říci, že jsem proti svatbám, ale nic nepřehánět.

liska*

Podle peněz a představ. Svatba velká nebo malá. Zažila jsem naposledy pohodovou svatbu na jihočeském statku. Uzavřený prostor, trávník, vlastní svatební obřad pod nazdobeným stromem.Bosé družičky v lehkých šatičkách s košíčky růžových lístků. Nikam se nejelo, bylo to i se stylovým ubytováním v patře krásně opraveného selského baroka. Oběd v lokále, a ještě po obvodu přístřešky s pohoštěním, kde se jedlo, pilo a tancovalo , malá kapela a za stodolou plac, kda si děcka dala kopanou a vzadu zahrada pro auta i stany přátel.

doplněno 06.03.17 19:44:

Znám dvojici skalních lyžařů sjezdařů. Ti svatbu chystají ve Špindlu na chatě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]