Nejste přihlášen/a.
Osobně bych si udělal svatbu tam kde žiji tj. tam, kde je mi "nejlépe" nebo tzv. "jsem ve svém" což je tedy pro mně u nás, doma, než bych peníze za svatbu vrážel do exotického prostředí, raději bych mohl svatbu "rozšířit" a pozvat lidi se kterými je mi dobře, není nad dobrou zábavu, a po letech by bylo nač vzpomínat, možná by to bylo lepší než vzpomínat na "exotické místo" jinak samozřejmě máte na výběr jak výše řečeno, dneska s tím nebude problém máte-li dost peněz...
Není důležité kde, ale s kým. Pokud si vezmete dívku milou, chytrou, pracovitou, pohodovou, můžete se vzít třeba ve Lhotě, manželství vydrží navěky.
Jestliže se sejdou lidé s rozdílnými názory, nemající k sobě dost lásky, pochopení, tolerance, pak se mohou brát třeba na Kilimandžáru a je to pendrek platné.
Já jsem se před mnoha lety vdávala v nádherném gotickém skvostu, který je na seznamu UNESCO. Jedna z nejkrásnějších staveb své doby nejen v Čechách, ale i ve světě. Ano, jistě jste uhodl, jde o chrám sv. Barbory v Kutné Hoře. Byl to nádherný zážitek, to prostředí, vynikající akustika...Myslím, že zde by toužila uzavřít sňatek řada lidí nejen z Evropy, ale i z jiných světadílů. A Vy máte ten poklad doma, myslím tím v naší republice. Jaga.
Máte nepřeberné množství možností. Myslím ale, že nejvíc bude záležet na tom, kolik chcete a můžete do takové svatby investovat peněz a taky počet hostů na takové svatbě není zanedbatelný.
Já mám takové zkušenosti, že čím vic se někdo snaží mít svatbu originálnější, o to hůře to pak dopadne. A tím nemyslím svatbu, ale ten další život. Lépe je vkládat energii do vztahu, než do vystoupení jednoho dne. Tím ovšem nechci říci, že jsem proti svatbám, ale nic nepřehánět.
Podle peněz a představ. Svatba velká nebo malá. Zažila jsem naposledy pohodovou svatbu na jihočeském statku. Uzavřený prostor, trávník, vlastní svatební obřad pod nazdobeným stromem.Bosé družičky v lehkých šatičkách s košíčky růžových lístků. Nikam se nejelo, bylo to i se stylovým ubytováním v patře krásně opraveného selského baroka. Oběd v lokále, a ještě po obvodu přístřešky s pohoštěním, kde se jedlo, pilo a tancovalo , malá kapela a za stodolou plac, kda si děcka dala kopanou a vzadu zahrada pro auta i stany přátel.
Znám dvojici skalních lyžařů sjezdařů. Ti svatbu chystají ve Špindlu na chatě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.