Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natažení či přetržení svaly

Od: martinezi* odpovědí: 2 změna:
Ahoj jsem Martin a před 3 měsíci jsem si asi něco při basketballe udělal. Ten večer jsem měl velké bolesti břicha až křeče byl jsem u OL poslala mě na sono , Urologií tam vše ok včetně kýly atd. Sono taky ok,pak jsem se nechal objednat na ortopedii tam mi taky udělali sono a doktor tam našel nějaký hematom tak mě znova poslal na sono do nemocnice ale tam se nic nepotvrdilo odeslán k chirurgovi ten po hmatném vyšetření"citují" no něco tam asi máte ale na šití je už pozdě tak klid a odpočinek pořád to bolí dokonce po takové v době mám křeče. Bolest je v oblasti močového měchýře ale poslední 7dni se ta bolest roztáhla na celé břicho. Měl jsem 3xsono a vlastně nevím nic prosím o radu je mi 41 Martin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Martine, tady vám opravdu nikdo neporadí a ani nepomůže. Jsme poradna laiků. My můžeme poradit jen nějaké prkotiny, ale to, co popisujete, to musí vyšetřit a diagnostikovat lékař. Ne jeden. Trvejte na komplexnim vyšetření. Internista by měl umět postat na správná vyšetření. *hej*Nedejte se odmítat, trvejte na došetření. A držte se!

doplněno 03.03.17 08:19:

Běžte na internu! Ať hledají!

martinezi*
hodnocení

Děkuji problém je v tom že doktorce jsem to říkal ale kouká na me a ptá se mě kam chci mam z ni takový pocit že si snad myslí že simuluju pak mě da rehabilitace a ani vlastně neví co my je šíleně mě to limituje když udělám víc kroků než bych asi měl mam velké bolestí já vím že tu nejsou lékaři ale už jsem zkusil tolik věcí Martin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]