Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mops - chov

Od: lhotka odpovědí: 2 změna:
Dobry den je mi 30 a deti s partnerkou zatim neplanuji tak jsme rozhodly ze jsi koupime psa po dlouhe rozmysleni jsme se rozhodly pro Mopse pomohl by mi zde nekdo jestli ho nekdo mate,bydlim v vlastnim byte o velikosti 110m. Je mops vhodny do bytu a na chov i pro cesty. A pokud ho uz koupime mame koupit stene nebo uz dospeleho ceny jsou dost vysoke i bez PP. Dekuji Lhotka.
Mops - chov

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už je březen, za chvíli začnou výstavy. Nemůžete vybrat psa podle obrázku, na laické poradně se zeptat a chtít chovat. To nejde. Musíte zjistit mnoho věcí, než se rozhodnete pro chovného psa nebo fenku. Ahááá, vy ani nechcete chovat, jakože mít i štěňata, ale chcete vlastnit.*hej* Začněte výstavami. Podíváte se, dáte řeč s chovateli, vystavovateli. To oni rádi se podělí, popovídají. ;) A ano, mopsík je ideální společník do bytu i na cesty. Je to laskavý, radostný, molosoidní, "chrochtalenka". Má krátký nos a krákké měkke patro a tak vydává zvuky, ne nepodobné chrochtání. Lidem je to směšné, ale ostatní psy to dráždí, protože to zní jako vrčení a proto mopsům nevěří. Ale povahově je to zlatečko! Při své váze je velmi pohyblivý, rád lítá a hraje si.

doplněno 02.03.17 18:12:

chovzvirat.cz/...

O tom teple jsem zapomněla napsat. Nemohou být déle v horku. Špatně ho snášejí, snadno kolabují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]