Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dělat či nedělat?

Od: prazskejpepik* odpovědí: 10 změna:

Jaká práce, zaměstnání, by byla pro vás zajímavější. Dělání (pracování) za 30 tis., nebo skoro nic nedělání za 25 tis.?

doplněno 04.03.17 09:53:

abych to upřesnil. tohle je jen modelová situace. prostě mě zajímá, jestli lidé radši máknou za peníze, nebo se budou flákat za trochu menší peníz. jinak znám takové, co berou o něco méně a dělají skoro nic. ani nechápu, proč je firma platí, protože kdyby nebyli, tak se vůbec nic neděje a to nemají žádné vedoucí funkce, že by si svoje místo obhájili.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

2x

Zdravím,

no, jelikož mně z "nicnedělání/nudy" v práci začíná ihned "hrabat", jelikož šichta vůbec neutíká, tak bych sáhla po té první možnosti. Potřebuji zaměstnání, kde se nezastavím, v němž nebudu znuděně pokukovat na hodinky a počítat minuty do konce směny.

radkapod*

Mám to přesně jako vy *palec*

janka99*

Mám to stejně. Kdysi jsem dělala brigádně na pokladně ve velkém marketu a tam záleželo kde jste seděli, když u prvních 6 pokladen, den by velmi, ale velmi dlouhý, protože tam chodilo málo lidí, střed byl průměr a u posledních cca 8 pokladen to bylo super, sice jsem se nezastavila, ale směna byla hned pryč.

Takže doporučuji nicnedělání nebrat.

faktjo
hodnocení

0x

A kde prosím vás dostanete v dnešní době 25 tisíc za nicnedělání? *smich*

hochstapler

Jó v Praze, je blaze..teče pívo po podlaze..

vilik*
Na reklamačním oddělení jisté automobilky, viděl jsem to kdysi v reklamě;).
Já bych se zajímal i o ostatní věci.
Jaká je to práce, jestli mi bude vyhovovat náplň i kolektiv. Jak daleko a jak dlouho budu dojíždět. Jaká je pracovní doba a jakou budu mít zodpovědnost. Jestli jsou benefity a prémie. Jaké mám závazky. Ve vašem speciálním případě, jakou má místo perspektivu.

lidus*
hodnocení

0x

Znám jednho co měl takové nicneděláni za 25 000 a byl unuděnýa otrávený, měl pocit, že je nevyužitý a tak šel dělat něco jiného. Dnes pláče, že měl sedět kde byl.

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro pražskýho Pepíka přece jedině to nicnedělání, to je jasný ...

doplněno 03.03.17 16:04:

- jako fórek ... pokud blbej, tak pardon ...

doplněno 03.03.17 20:01:

- no, pokud si zvolíte takovej nick, musíte holt počítat i s tím, že se toho nějakej trouba chytne !

prazskejpepik*
hodnocení

to mám brát jako názor, nebo jako urážku

doplněno 03.03.17 16:17:

já nejsem vztahovačný, ale někteří Pepíci z Prahy by se mohli urazit a urážet se zde nemá :)

mnd®
hodnocení

0x

Jsem doma,nic nedělám - jen se starám o manželku - a mám jenom 28645,-Kč měsíčně čistýho.Kde se dá vydělat 30 tisíc čistýho? Jdu do toho.Jako řidič dodávky jsem měl přes 25000,-Kč čistýho s pracovní dobou od čtyř ráno do dvanácti a přesto jsem odešel a vzal si manželku domů z domova pro důchodce.Proč všechno přepočítáváte na peníze? Užívejte si života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]