Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výška herců

Od: alcaporadte odpovědí: 12 změna:
Manžel mě přesvědčuje o tom, že jsou herci většinou malých postav. Já myslím, že je to nesmysl. Neví někdo, jak to je?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samozrejme, ze jsou mali. Jak jinak by se mi vesli do 70cm vysoke a 2cm hluboke TV?

liska*
hodnocení

1x

Ta televize dost zkresluje. U nás byl Jan Rosák na nějaké oslavě města. Já ho v Tv viděla, jako vysokého fešáka, a on Vám byl malej. Jen tu hlavu měl velkou. Jednou jsem potkala na chodníku Karla Gotta s Jitkou Zelenkovou, a taky se mi zdáli nějací malí. Tuhle jsem se setkala s Karlem Plíhalem. V televizi byl určitě vyšší a mohutnější, než v reálu.

sebod*
hodnocení

1x

Tak nevím, jestli většinou. Ale je pravda, že hodně moc slavných herců má výšku max 178 cm

culdabulda1*
hodnocení

1x

většinou jsou středních postav - kolem 175 cm, řada mých oblíbenců až kolem 180 cm. Výšku si lze u většiny známých herců vygooglovat.

hodnocení

1x

Má pravdu, většina je spíš podprůměrné, či maximálně průměrné výšky. :) Až na některé výjimky...

liska*

Třeba takovej idol Redford, to je normálně prcek...Ale pěknej!

dusger*
hodnocení

1x

To je blbost. Proč by zrovna jen herci měli být malí? Myslím, že jsou mezi něma rovnoměrně zastoupení týpci malých, vysokých a hlavně středních postav. Tak jako v každé jiné podobné společnosti. Že je zrovna nějaký oblíbený herec prcek, nevypovídá o celém kolektivu. Vytáhni manžela občas do divadla, uvidí, že jsou to úplně stejní lidé jako vy.

hodnocení

0x

Šíp je malý, má velkou hlavu a v obličeji plno jizviček. Malý je i Náhlovský.

enias*
hodnocení

0x

Taky jsem si všimla, že někteří herci se zdají v tv a filmech šíleně vysocí, ale v reálu jsou to prcci, třeba Tom Cruise nebo Vin Disel jsou příkladem namakaných vysokých chlapů, ale v reálu to s tou výškou už není tak divoké :)

Tohle zkreslení ohledně představ výšky herců a rozdílu jejího vnímání ve filmu a v reálu je dáno perspektivou a ohniskem snímání. V tom to je :)

hodnocení

0x

Ona ta televize hrozně zkresluje, kdysi jsem byla v Riskuj - a dopadla jak sedláci u Clumce - a když jsem se pak viděla, tak bych se skoro nepoznala - byla jsem veliká a tlustá, ačkoliv mám 165 a ani ne 60 kg.

faith
hodnocení

0x

No, to nevím tedy, co takový Kratina nebo Zach nebo Pyško? To jsou dlouháni a zdají se vám snad v televizi malí? Nebo Ivana Chýlková, to není žádný zakrslík:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]