Ta televize dost zkresluje. U nás byl Jan Rosák na nějaké oslavě města. Já ho v Tv viděla, jako vysokého fešáka, a on Vám byl malej. Jen tu hlavu měl velkou. Jednou jsem potkala na chodníku Karla Gotta s Jitkou Zelenkovou, a taky se mi zdáli nějací malí. Tuhle jsem se setkala s Karlem Plíhalem. V televizi byl určitě vyšší a mohutnější, než v reálu.
To je blbost. Proč by zrovna jen herci měli být malí? Myslím, že jsou mezi něma rovnoměrně zastoupení týpci malých, vysokých a hlavně středních postav. Tak jako v každé jiné podobné společnosti. Že je zrovna nějaký oblíbený herec prcek, nevypovídá o celém kolektivu. Vytáhni manžela občas do divadla, uvidí, že jsou to úplně stejní lidé jako vy.
Taky jsem si všimla, že někteří herci se zdají v tv a filmech šíleně vysocí, ale v reálu jsou to prcci, třeba Tom Cruise nebo Vin Disel jsou příkladem namakaných vysokých chlapů, ale v reálu to s tou výškou už není tak divoké
Ona ta televize hrozně zkresluje, kdysi jsem byla v Riskuj - a dopadla jak sedláci u Clumce - a když jsem se pak viděla, tak bych se skoro nepoznala - byla jsem veliká a tlustá, ačkoliv mám 165 a ani ne 60 kg.
No, to nevím tedy, co takový Kratina nebo Zach nebo Pyško? To jsou dlouháni a zdají se vám snad v televizi malí? Nebo Ivana Chýlková, to není žádný zakrslík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.