Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muzi nad 2 metry

Od: karli odpovědí: 8 změna:
Chodily byste s muzem, ktery ma 2 m nebo i vice? Pripadal by Vam sexy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám cca 175–176 cm a mám známého, který je vysoký přibližně 205 cm. Když s ním mluvím, musím zaklánět hlavu, abych mu viděla do tváře, na což normálně nejsem zvyklá a není mi to úplně příjemné. To je asi jediná věc, která by mi trochu vadila – jinak v pohodě.

72mona3*

Jestli někdo je nebo není sexy nemá nic společného s výškou. M.

coco

Mam partnera 195cm, asi o 20 vic nez mam ja a je to jeste v pohode, jinak myslim vyska muze kolem 2m neni problem, pokud nemusi jezdit MHD :)

martinaa*
hodnocení

0x
Mela jsem pritele 2,10 cm, robustni postavy. A melo to sve kouzlo, pripadala jsem si chranena, lidi sli uctivě z cesty *smich*.
Do te doby, nez jsem zjistila, ze se neni schopný zastat vlastní holky. Ani pri sve vysce a vaze 120 kg.
Nicmene slovo sexy bych nepouzila, soucasny pritel ma daleko vetsi "sexepil" a to ma nejakych 175 cm.

cesmina*
hodnocení

0x

Jo ,ale jsem mrňavá ,takže by to bylo dosti divné.Ale za svobodna jsem po jednom vysokém pokukovala.Znám ,ale pár kde je pán o dost vyšší než paní.Můj manžel má asi 170cm.

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

U nás pracuje mladý kluk (26), coby brigádník. Má cca 210Cm. Váha, kolem devadesáti. Je štíhlý.

Studuje vysokou školu, přitom si přivydělává.

Posledně jsme zapředli rozhovor, na téma "ženské"...

On má opravdu problém splašit nějakou holku... Já to vůbec nechápu.? Jsou z něj nějak "vyplašené", či co.?

Navíc není nijak škaredý. Tedy... z mého posouzení chlapa. (Beru ho jako syna, kterému bude třicet)

No, možná je to o mentalitě a o "technice balení".!

Já jsem "prťavec", který má ráno 178 a večer 175 Cm. :) Když si chci připadat, jako "Velký Chlap", pak si nasadím velkou čepku.! *smich*

Je mi toho kluka docela líto. Já měl v jeho věku syna a za sebou "vagon" ženských.

No, možná je to tou "divnou" dobou. Člověk vleze do tramvaje, autobusu... a takřka nikdo se s nikým nebaví. Všichni čučí do mobilu.

Nedávno jsem si tak krásně pokecal s jedním starým pánem o tom, jak nám v našich barácích hořel komín.!

*smich*

doplněno 27.02.17 20:38:

Jinak... artrididu mám taky. Doufám, že to syn nepodědí. Je to krásný zážitek, hlavně po ránu.

Na horách se taky už nemůžu do větších akcí pouštět.

liska*

Tak mu poraďte, aby chodil fandit volejbalistkám či basketbalistkám. Tam jsou samé takové a hodně jich je šikovnejch, pěknejch , jen mají stejný problém: těžko hledaj partnera a kolikrát je to i trápí.

hodnocení

0x

Já mám 160, přítel měl 190 - to se mi líbilo, mít "velkého chlapa", měla jsem s ním pocit bezpečí... když jsem pak chodila s asi 175 cm vysokým, připadal mi mrňavý... těch 30 cm rozdílu ve výšce mi přijde příjemné a možná i "sexy" - čili mít 180 cm, muž nad 2 metry by se mi líbil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]