Nejste přihlášen/a.
Prosím, najdu někde tento film s českými titulky, dabing asi těžko, co? existuje to vůbec?
Já asi nechápu otázku. Sám jste sem dal odkaz na ten film a české titulky má...
Vy asi hledáte dabing, tedy česky namluvené. Ale to podle mne neexistuje. V době kdy byl tento film uváděn, tak byl tady u nás skoro neznámý, nebyl vhodný pro širší publikum. No a teď je už zapomenutý. A to je podle mne škoda. A je jich víc takových.
Pardon a ještě jednou pardon. To jsem rozklikla odpověď od "satam" a sama si ho momentálně stahuji. Díky satam.
1. Ten odkaz jsem dal já, ne tazatel
2. Našel jsem slovenské stránky, na kterých lze údajně film stáhnout s českým dabingem. Ale proklikat se k tomu, aniž bych podstoupil nebezpečí "zasvinění" mého PC, je trochu problém, tak jsem to nezkoušel.
Jen dodám, že než se odpověď napíše a odešle, mohou se tu vyskytnout jiné odpovědi a doplnění. To je důvod, proč jsem nereagoval na tvé doplnění
už jsem se omluvila, to se mi někdy stane, že nějak divně vidím a vnímám. Už si sama flim stahuji. A také jsem tam objevila film "Sedmá pečeť". Ten je teda jenom s titulkama, ale já jsem ho nikdy neviděla, tak si k němu prostě sednu a budu čučet na obrazovku, i když to běžně nedělám a spíše poslouchám. Ale moc jsem o tom filmu slyšela a tak jsem zvědavá jestli je to opravdu tak úžasné dílo jak se traduje.
Ben já vím že ne. Já si toho všimla sama, když jsem se otázce vrátila, tak jsem to najednou viděla úplně jinak. Fakt se mi tohle stává. Něco vidím úplně jinak než to je ve skutečnosti. Asi nějaká porucha mozku. Fakt mám takové zvláštní výpadky, nebo by se tomu dalo říct záměny uvnitř mozku. Sama si to uvědomuji. Je to opravdu docela zvláštní, protože jsem opravdu při prvním čtení této otázky viděla tu odpověď od satam ihned pod otázkou tazatele, hned na druhém řádku. A to jsem na to chvilku čučela, protože mi to nešlo do hlavy. Dokonce jsem to hned rozklikla a viděla že to je právě odkaz na ten film. Tak jsem si ho začala stahovat a vrátila se zpět a koukám že to je úplně jinak, že to odpověděl satam. To už jsem to viděla normálně. Prostě se mi dvě různé informace slijí do jedné. Nejlepší na tom je, že jsem si myslela že vůbec nikdo nereagoval. Když já na to koukala, nikdo ještě neodepsal, byla jsem první. Přitom to je úplná blbost, protože satam odpověděl už včera.
Nic si z toho nedělej. Včera nebo předevčírem jsem se tu dohadoval půl dne v jednom tématu, než jsem zjistil, že jsem úplně blbě pochopil otázku. Prostě s věkem blbnu a lepší už to nebude
Dobrý den, řekl bych, že tazatel zde odkaz na film neumístil - ten je v odpovědi. Zdravím!
suzymon - já jsem nekáral, ale jenom jsem chtěl upozornit na omyl .
suzymon - píšete, že občas vidíte věci jinak, než jaká je skutečnost. Kdybych Vás zde virtuálně neznal, tak bych řekl, že používáte kvalitní "matroš" . Jinak, omylu se nevyhne občas každý.
Bene, je to daleko horší. Já už ani žádnej matroš hulit nemusím , jde mi to úplně samo a víc než bych si kolikrát přála. Ale někdy mi to pálí, i to se mi stává. Ale bohužel u toho nikdo není, aby to náležitě ocenil.
Já jsem pořád sama a většinou rozprávím sama se sebou v duchu. Ale jsou dva dny v týdnu, pravidelné dny, kdy za mnou chodí dvě kamarádky. A když přijdou, každá samozřejmě v jiný den, tak než se normálně rozmluvím, tak se dost nasmějeme. Bohužel to nejde tady reprodukovat, protože to je pokaždé jiné, ale také byste se nasmál co ze mne leze za věty. Zajímavé ale je, že se mi to nestává vůbec v písemném projevu. To problém nemám. Kdepak, mozek to je záhadný orgán...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.