Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vážíte si své práce, zaměstnání?

Od: prazskejpepik* odpovědí: 14 změna:

Když vidím, co se děje kolem mne, tak mi to hlava nebere. Bojíte se, že mi jste mohli dostat padáka, zatím co jiní se nebojí vůbec?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicka*
hodnocení

1x

Jako výsadkář bych měl docela strach z toho, že bych "padáka" nedostal.

Je zde však docela velká menšina, která má naopak hrůzu z toho, že by práci dostala a nakonec snad i pracovat musela.

elektrikar*
hodnocení

0x

ne, nebojím, naopak šéf má strach, abych mu neutekl jinam, což mě staví do celkem výhodné pozice ;)

Ano, tak nějak jako elektrikar to vidím taky. Práce je moře, kvalifikovaných lidí málo a těch ochotných zodpovědně makat je ještě méně. Navíc to, co opouští učiliště a školy je ve většině nepoužitelné, takže díky této situaci bych mohl klidně třeba zítra nastoupit u jiného zaměstnavatele za možná ještě lepších podmínek. Ale mě tato práce vcelku vyhovuje, šéfové jsou vstřícní - takže za mě dobrý :))

tak jako elektrikář a promon, to mám taky.

Již mne přesvědčují, abych nešel do důchodu.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Pokud nezpůsobím závažný průšvih, padáka nedostanu. Se šéfem výborně vycházím a u podniku jsem dlouho. *palec*

figurek*
hodnocení

0x

známá věc : Každé strašidlo je tím větší, čím více se ho bojíte.

No a k těm obavám z dostání padáku. Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Mě z práce vylit nejde, protože jsem autor a nositel firemního know how.

jarda1982*
hodnocení

0x

Vůbec se nebojím, za 17 let u firmy jsem získal natolik rozsáhle zkušenosti v řemeslném oboru, že by byl šéf padlej na hlavu, kdyby mě chtěl vyhodit.

mnd®
hodnocení

0x

Nebojím se.Jsem v důchodu,manželka taky,roznáším jednou týdně letáky a ještě mi správce SOS vesničky nabízí práci jako údržbáře.Asi to vezmu.Budu pomáhat dětem.Práce je všude dost,ale nemakačenků ještě víc.Nikdy ani teď nejsem zvyklej sedět na prdeli doma a nic nedělat a jen čekat na dvacátýho až přijde důchod.A jsem rád,že i ve svém věku jsem žádanej a má někdo zájem mi nějakou práci dát.Toho správce SOS vesničky jsem se neptal - on si počkal až pojedu a dali jsme cca.hodinovou debatu o tom co zvládnu,jestli jsem vyučenej,co umím,co neumím atd...Celej život jsem pracoval a nikdy jsem se nebál vyhazovu.Vlastně jsem padáka dostal jen jednou,ale koukal jsem se do papírů a do týdne jsem pracoval jinde.Ono je to spíš o tom komu se chce a nechce pracovat.Já bych spíš snížil ty příspěvky na bydlení,živobytí soc.podporu a pod.Právě ti co se nebojí dostanou takové podpory,že mají víc jak pracující.A pak se zase křičí,že důchodci zabírají místa mladým.To je začarovanej kruh.A znovu - ne nebojím se padáka.

hodnocení

0x

Tak toho se nebojím , a kdyby jo do druhého dne si práci seženu . Bohužel bych to neměl kousek do práce a na 1 směnu .

hodnocení

0x

Toho že mne vyhodí se už nebojím i když poté co mne švagr šéfa pomluvil a ten si na mne od té doby zasedl.Prostě všude chleba o dvou kůrkách.

liska*
hodnocení

0x

Vážím, ale zaměstnavatel asi ne, podle toho, co mi dává. Přitom mne ujišťuje, jak jsem potřebná.

doplněno 08.03.17 22:27:

A to jsem důchodce, mladí by to za ty prachy nedělali. Mám to jako koníčka, aspoň mám program, pohyb a sympatickou partu.

radim43
hodnocení

0x

vazim,delam na sachte a jsem tam rad i kdyz to neni co bylo

hodnocení

0x

Své práce si vážím, protože se nzaměstnávám sama, asi se nevyhodím. Ale přestat se dařit, se může přihodit každé firmě. Ale nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko, že?

hodnocení

0x

S mými zkušenostmi mě kdekdo zaměstná, ale nikdo mě nechce zaplatit *ee*. Takže o práci strach nemám, tu najdu vždycky. Otázka zní: Jak daleko a za kolik? Už jsem taky jezdil 70 km tam a 70 zpátky každej den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]