Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s pojišťovnu Allianz? Týká se to např. situace, když potřebujete odtáhnout nepojízdné osobní auto. Musíte použít pouze odtahovku, která spolupracuje s danou pojišťovnou (Allianz). Už se vám stalo, že jste museli tuto službu využít? Kolik takový odtah od Allianzu stojí? Např. 50km? Praha i mimo ni.
S odtahem zkušenosti nemám, ale když jsem potřeboval asistenční službu, zavolal jsem na pojišňovnu a ty mi poslali nejbližší jejich nasmlouvaný servis (asistenční službu), kteří mi pomohli a tím, že jsem to měl v rámci havarijního pojištění, tak jsem neplatil nic. Jinak tipuju tak +/- 500-2500,- bych asi zaplatil, kdyby to šlo z mé kapsy.
Tak ,,díky´´ tomu, že jsem měl služební Renaulty, tak mám s odtahovkou dost zkušeností. Princip je takový, že pojišťovna u které je auto pojištěno Vám dá kartičku, kde je uvedeno číslo na asistneční službu, se kterou má pojišťovna smlouvu. No a tak když dáný vůz opět přestal jezdit, zavolal jsem ono číslo a přijeli si pro auto. Musím kvitovat, že byli vcelku rychlí - tedy myslím tím, že přijeli vcelku brzy. Nikdy jsem to neplatil a co to stojí tudíž nevím - ale asi to nebude jednotná sazba, bude se to lišit podle poskytovatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.