Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zubů

Od: sue* odpovědí: 13 změna:

Vážení, co pomáhá na akutní bolest zubů?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Velice jednoduchá odpověd: ZUBAŘ.

pohanka*
hodnocení

1x

Zkousnout opatrně bolavým zubem koření hřebíček, má v sobě látky /asi podobné co výše uvedená skoříce/. Ovšem je to dobré, že se nemusí aplikovat sladký med/cukr/. Též je možné užít Paralen 2 tablety 3krát denně, ale stejně ten zubař nemine.

hodnocení

1x

Někde jsem kdysi četl, že prý zaručeně pomůže nakopnout bosou nohou vší silou žebrování radiátoru, Ale osobně jsem nenašel odvahu to vyzkoušet, ale fungovat by to mohlo. :)

Jasne, to je stejny jak kdyz Te kopnu do k---i, taky Ti budou zuby ukradeny:)

amidamaru*
hodnocení

1x

Na sobě jsem vyskoušel léčivku,zvanou živorodka.Mněl jsem tak silný zánět,žejsem skoro ani nemohl spát.Urval si(podle návodu)lístek,nechal v ledničce cca.10minut,seškrábl ze spodu blánu a přiložil,a lehl.Světe div se,do rána se mi na dásni udělal vřed, s hnisem,který jsem propích,a zub se vyléčil.Ta živorodka totiž vytahuje hnis.Přikládá se na(skoro všechny vnitřní rány.Je to podle návodu starých bylinkářů.Ale opravduzabírá.Vyzkoušené.A to jsem nevěřící.

amidaramu a kde tahle bylina roste?

mate59
hodnocení

0x

Zkuste Coxtral nebo Ibalgin.

venkov4ever*
25.02.17 14:17
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Smíchejte lžíci medu a tři lžíce mleté skořice (dobře propacujte) a nanášejte na bolavý zub. Pomáhá to přímo zázračně. Med je ovšem nutné mít kvalitní.

doplněno 25.02.17 16:23:

Pohanko, já jsem zrovna z toho medu také měla obavy, ale kupodivu ve spojení se skořicí vůbec nevadí, naopak. Též jsem se divila.

hodnocení

0x

cucat hřebíček (xamozřejmě koření)

lidkaka*
hodnocení

0x

doktor :D ale jako vím no, ne vždy se tam dostanes :D jako asi nejakej prasek, ne?

rimanka
hodnocení

0x

já jsem zkoušela žvýkat olej,známá procedůra na vš a vyléčila jsem si zánět.Lepší je ale zubař,,,

sue*

Tak zubar je jako nejlepsi, to je jasny...ale kdyz proste hned neni moznost...diky za radu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]