Zkousnout opatrně bolavým zubem koření hřebíček, má v sobě látky /asi podobné co výše uvedená skoříce/. Ovšem je to dobré, že se nemusí aplikovat sladký med/cukr/. Též je možné užít Paralen 2 tablety 3krát denně, ale stejně ten zubař nemine.
Někde jsem kdysi četl, že prý zaručeně pomůže nakopnout bosou nohou vší silou žebrování radiátoru, Ale osobně jsem nenašel odvahu to vyzkoušet, ale fungovat by to mohlo.
Na sobě jsem vyskoušel léčivku,zvanou živorodka.Mněl jsem tak silný zánět,žejsem skoro ani nemohl spát.Urval si(podle návodu)lístek,nechal v ledničce cca.10minut,seškrábl ze spodu blánu a přiložil,a lehl.Světe div se,do rána se mi na dásni udělal vřed, s hnisem,který jsem propích,a zub se vyléčil.Ta živorodka totiž vytahuje hnis.Přikládá se na(skoro všechny vnitřní rány.Je to podle návodu starých bylinkářů.Ale opravduzabírá.Vyzkoušené.A to jsem nevěřící.
Smíchejte lžíci medu a tři lžíce mleté skořice (dobře propacujte) a nanášejte na bolavý zub. Pomáhá to přímo zázračně. Med je ovšem nutné mít kvalitní.
doplněno 25.02.17 16:23:
Pohanko, já jsem zrovna z toho medu také měla obavy, ale kupodivu ve spojení se skořicí vůbec nevadí, naopak. Též jsem se divila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.