Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslovování v rodině

Od: simona* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěla bych Vás moc poprosit, pokud byste měli čas a chuť, o vyplnění tohoto dotazníku oslovovanivrodine.vyplnto/... Jedná se o dotazník k mé bakalářské práci, která se věnuje oslovování v rámci rodiny. Jedná se o pár jednoduchých otázek, př. jak oslovujete (jak jste oslovovali) svou matku, svého otce, sourozence, co říkáte na oslovování rodičů jménem atd. Dotazník je samozřejmě anonymní a slouží pouze ke zpracování mé práce. Moc všem děkuji za případné vyplnění!:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mecik*
hodnocení

1x

Dotazník se mi nezobrazil, proto jen takhle.Jsem důchodce, rodičům jsem tykal, ale v mezích slušnosti. Vyskakování, uthávání se na rodiče to se u nás netrpělo. Můj otec své matce vykal, tchyně také. Dle mého názoru rodiče by měli mít autoritu a ta se tykáním nevytvoří. Bude to znít zabržděně, ale dnešní děti jsou suveréní až moc. Všechno mají, všechno znají, jídlo se jen tak každé nejí, potěšit je nějakým dárkem je skoro nemožné, když člověk nemá zrovna na auto poslední mody.Tam kde nám stačila k radosti jedna hračka za život, bonbony jsme snad neznali vůbec a když, tak za to ty potřebné peníze bylo škoda dát.Přeji dětem všechno dobré, ale skromnost, někdy slušnost, ohleduplnost a snaha pomoci potřebným v nouzy, ta se z dnešního světa nějak vytrácí.

iz*
hodnocení

0x

Dotazník mi nejde odeslat, nepustí mne to přes první otázku. Přestože jsem vybrala jednu z možností, vracelo mne to zpět, že mám vybrat jednu z možností...

liska*

Mně to šlo odeslat bez problémů. Normálně jsem došla až na konec a klikla Odeslat.

iz*

Já jsem také došla až na konec. Hláška, že mám vybrat povinnou položku se zobrazila až po kliknutí na tlačítko odeslat. [Možná mám pro ten web moc "exotický" prohlížeč → Kmeleon.]

simona*
hodnocení

To mě mrzí, všem to šlo odeslat bez problému (nebo se alespoň nikdo neozval), takže doufám, že to byla jenom nějaká momentální chyba systému. Každopádně i tak děkuji za Váš čas! :)

hodnocení

0x

Vyplněno, odesláno. ;)

hodnocení

0x

Vyplněno a odeslání, doufám, že došlo.

hodnocení

0x
Vyplněno, maličký zádrhel...jak oslovujete sourozence, povinná otázka...když uvedu v počtu nulu, tak nemohu oslovovat ;)

25.02.17 08:08
hodnocení

0x

Vyplněno :)

hodnocení

0x

Rodiče už nemám. Uvedla jsem někdejší oslovování, ale s komentářem, že rodiče již nežijí. Pokud vás minulost nezajímá, jistě dotazník vyřadíte.

lidus*
hodnocení

0x

Bez problémů odeslané. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]