Nejste přihlášen/a.
Dotazník se mi nezobrazil, proto jen takhle.Jsem důchodce, rodičům jsem tykal, ale v mezích slušnosti. Vyskakování, uthávání se na rodiče to se u nás netrpělo. Můj otec své matce vykal, tchyně také. Dle mého názoru rodiče by měli mít autoritu a ta se tykáním nevytvoří. Bude to znít zabržděně, ale dnešní děti jsou suveréní až moc. Všechno mají, všechno znají, jídlo se jen tak každé nejí, potěšit je nějakým dárkem je skoro nemožné, když člověk nemá zrovna na auto poslední mody.Tam kde nám stačila k radosti jedna hračka za život, bonbony jsme snad neznali vůbec a když, tak za to ty potřebné peníze bylo škoda dát.Přeji dětem všechno dobré, ale skromnost, někdy slušnost, ohleduplnost a snaha pomoci potřebným v nouzy, ta se z dnešního světa nějak vytrácí.
Dotazník mi nejde odeslat, nepustí mne to přes první otázku. Přestože jsem vybrala jednu z možností, vracelo mne to zpět, že mám vybrat jednu z možností...
Já jsem také došla až na konec. Hláška, že mám vybrat povinnou položku se zobrazila až po kliknutí na tlačítko odeslat. [Možná mám pro ten web moc "exotický" prohlížeč → Kmeleon.]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.