Jak čtete token? Od: mon* 23.02.17 18:26 odpovědí: 11 změna: 27.02.17 17:17
Dobrý den, jen by mě zajímalo, jak čtete slovo token. Normálně po česky, nebo anglicky?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2 x
Thejken? :D. Ono záleží na kontextu, v anglické větě [toukn] a v české normálně česky [token] (však se to i skloňuje).
2 x
Vždycky česky, pokud se jedná o tu věc, co se strká do PC. Ani jsem to nikdy nikoho neslyšel, aby tomu říkal po anglicku.
2 x
Kousíček od nás je na Hatích Kinderwelt, kde se platí za atrakce právě tokeny. I jejich zaměstnanci to čtou "po česku" .
2 x
Např. Sberbank používá v internet. bankovnictví token,který generuje čísla pro přístup k účtu.Její zaměstnanci vždy používají slovo token česky.
1 x
"Normálně po česky" tak to je věta dne!
0 x
0 x
Já vím, jak se to čte anglicky, na to jsem se neptala..
Jak čtete token?
Od: mon Datum: 23.02.17 18:26 odpovědí: 10 změna: 25.02.17 10:25
Dobrý den, jen by mě zajímalo, jak čtete slovo token. Normálně po česky, nebo anglicky?
Autor: mon
Datum: 25.02.17 - 10:25
Předmět: RE (2x): Jak čtete token?
Já vím, jak se to čte anglicky, na to jsem se neptala.
Ptala jste se jak čtete slovo token.
No dobře,tak já toto slovo čtu anglicky a vyslovuji česky.Všechna anglická slova čtu anglicky,maďarská slova maďarsky.Have a nice day. szép napot.
0 x
zaleží co tím chceš říct a v jakém jazyce ne?...token je česky něco jko žeton...kdežto anglicky je to minulý čas slovesa take (vzít) takže je to "toukn"
ale no tak, krtku, nešiřte bludy - token je anglicky žeton, min.tvary slovesa "take" jsou "took, taken" a s žetonem nemají nic společného
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.