Nejste přihlášen/a.
Tak nějak nevím, má li to zapotřebí, ten Seznam, na uvodní stránce zaujmout diváky těmito odkazy: příklad:
Bože, to je každý den jedna nebo dvě ubohosti. Reklama o tom, jak některé na plesu vypadla koza a podobné. Na Seznamu. Hm.
Mně se zdá, že je Seznam s těmito odkazy dost úspěšný, když sem odkaz na bulvár zkopíruje i člověk, který se nad ním rozhořčuje"... Dokud to tak bude, nebude mít Seznam důvod cokoliv měnit...
Mně to nevadí, úvodní stránku jsem si nastavila podle sebe a to, co je pod dolním okrajem okna prohlížeče, mne nezajímá.
Dole v patičce najdete odkaz vedoucí na kontaktní formulář, jehož prostřednictvím můžete Seznamu sdělit svůj názor. Hned vedle něj najdete odkaz na nastavení (máte-li u Seznamu účet, můžete si nastavení uložit i pro budoucí přihlášení).
No, co chcete slyšet? Že nízká náročnost průměrného - masového čtenáře, odpovídá vkusu článků, který vidíte, ve výchozím nastavení layoutu portálu seznam.cz? Ano, je tomu tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.