Nejste přihlášen/a.
V amerických komediích při rvačkách často strčí někomu hlavu do záchodu plného vody. Mají opravdu mísy až po okraj plné vody? Na to, že by to měl být jen zábavný prvek se to opakuje ve filmech dost často. A pokud takové mísy mají, jak do toho řeší své potřeby?
Je to plné vody a ta pak odteče, zavře se to a napustí se čerstvá. Tady je to prodiskutované: blog.sme.sk/... splachnuti sa nevychli voda zo splachovaca, ale sa iba ta voda v mise uvolni a vyleje (aj s tym co v nej plava), a potom do tej misy natecie nova voda. Zaujimava vec.
ano su plne vody a po splachnuti vsetko odtecie podtlakom do odpadu, cize v mise nezostane ani kusok papiera...
co-to som si na nich odtronil za tie roky, co som zil v usa a este sa mi nestalo, ze by spliechali, skor mi pride, ze europsky typ spliecha a americky nie, ked vypustis poriadneho krakena. takze to maju viac vychytane nez my a nie ze 100 rokov za opicami
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.