Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , jsem čerství 15 letý kluk . Když příjdu do školy zasednu do lavice a koukám do tabule .Občas pokecám s kámošem co nehledí jak vypadám jak jsem ustrojen . Ale když si povídáme myslím že se chovám jak úplnej idiot . Třída mně nesnáší protože nesouhlasím se vším co říkají . Mám odlišný názor a vždy si za ním dokážu stát . Nedávno jsem byl šikanovanej došlo to až k dělu do hlavy . Nikomu jsem to neřekl ale pak to vyklouzlo ven a žák byl přesměrován do jiné třídy . Další důvod rupl jsem vprvní třídě ano byl jsem idiot ale uvědomil jsem si to a začal jsem se sebou něco dělat . A proč vám to tady píšu? Potřebuji poradit (nečekaně) mám pocit že můj život nemá cenu . Ztratil smysl , necítím prostě se dobře na tomhle světě . VĚTŠINA SI ŘEKNE TO JE DEBKA TO PŘEJDE . Ne , nepřejde mám to už 3 rokem Děctví taky nebylo super . Žiju prostě ze dne na den . Vše se opakuje . Nevíte co stím? Má někdo něco taky podobného? Sorry za pravopisné chyby , stejně se zde najdou inteligentní komentáře . Přeji pěkný den . V nadpisu je chyba omilen sorry .
Nevím jaké máš třeba koníčky, pokud tedy nějaké máš, jestli tě něco baví, nicméně co poznat nové lidi a vyzkoušet něco nového? Je mi jasné, že na to asi nemáš náladu, ale někdy to chce si trochu pomoct, přinutit se zkusit něco nového a třeba se ti to bude líbit a bude tě to bavit a najdeš něco pozitivního, ale musíš chtít ty sám, nikdo za tebou asi chodit nebude a bavit tě. Ve třídě nevím o jaké názory šlo, ale někdy se vyplatí ustoupit a souhlasit s většinou, pokud to nebude proti tvému přesvědčení, to budou teprve koukat, když budeš jednou souhlasit.
Proč někomu vnucuješ svoji pravdu, když to vyvolává konflikty? Když zmiňuješ svůj zevnějšek, tak to je druhá věc, kterou třídu provokuješ. My z toho nevyčteme, co máš na sobě. Dospělým by to bylo jedno, ale mlaďoši se dovedou do někoho, kdo je jinak oblečenej, navážet. Pocity, které označuješ za depku, mohou opravdu depresí být. Zkus se objednat psychologovi. To chce interakci s odborníkem a ne jen nšjaké rady tu na poradně. Každopádně si myslím, že se nudíš a nemáš stálé hobby nebo sport.
Znám jednoho Tvého věku, co nosí prvky sovětské vojenské uniformy a prohlašuje, že jeho místo je v armádě v Rusku, že to napsal Putinovi.Třída ho má za cvoka. Kluk musí snášet narážky a strkance. Protože každý, kdo je jiný, tak ho kolektiv nebere. A dětský kolektiv je zlý, ten trestá i jedničkáře, protože "šprt" mezi ně nezapadá . No a tenhle podivín, to je téměř důvod k bitce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.