Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska na dálku

Od: martin24* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,milý čtenáři.. Chtěl bych vás o něco požádat,poprosit,..Jsem už na dně..Potřebuji poradit jak na to? Našel jsem si přítelkyni které bude tento rok v létě v červnu 15 a mě v červenci 23 let..Možná si teď o mě myslíte že jsem asi pedofil nebo úchyl ale to opravdu nejsem! Píšeme si přes messenger (Facebook) od 1.7.2017 a (20.2.2017) sem za ní konečně jel a spal se u ní. A (21.2.2017) sem jel už zase zpátky ráno domů.Miluju jí a ona zase mě..Ale to není ten problém...Hlavní problém je,její maminka já chápu rozumím tomu bojí se o ní ale nemusí já jí pořád ujisťoval že ať se nemusí o ní bát že jí opravdu miluji a nikdy v životě jí nezklamu..Naopak moje Láska k ní je tak silná to se snad nedá ani popsat jak moc je silná..Ale to není to nejhorší.Nejhorší je že,už za ní nemůžu jezdit..Nevím proč? Její mamce asi vadí že je mi 22 a jí 14 let..Dokonce jsme se toho 20.2.2017 večer u nich pohádali všichni tři...Nee jako my dva ale s tou její maminkou..Rozumím bojí se o ní..Ale opravdu nemusí ale to jí asi nevysvětlím.Chybí mi a já chybím zase jí..Chceme být spolu ale stojí uprostřed její matka! Nechci se s ní rozejít jen proto,protože její matka dělá problémy! Chce asi nám zkrátka rozbít náš hezký vztah..Trápím se..Jsem zoufalý..Co mám dělat? Můžete mi prosím vás poradit co mám dělat nebo jak aspoň postupovat? Děkuji moc za rady..Děkuji mockrát Nashledanou

Hezký den..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Tak si s ní zatím ještě pište. Nedá se nic dělat, je ještě mladinká. Vzpomeňte, že dřív kluci byli dva roky na vojně na druhém konci republiky a museli to také vydržet.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zapomeň a hledej jinde. Každý normální rodič 14-lileté holky tě vynese v zubech. O co ti opravdu jde, to jsi projevil TADY.

pohanka*

Aha, díky Ladine, a jak je slušně vychovaný, poděkuje, pozdraví. Nejsou zrovna prázdniny, nebo se jen tak baví.

vilik*
Bych rád věděl, kde teda tu holku sbalil...

satak
hodnocení

0x
Počkej si na ní 3 roky...uvidíš zda vydržíš/te...

hodnocení

0x

Já bych to viděl na froté ručníky...

vykuk*
hodnocení

0x

Ahoj, z pozice dospělého bych ti radil, aby jsi tu holku nechal být. Potřeby a představy člověka ve vašem věku (14 a 22) jsou velmi rozdílné, to by jsi mohl i uznat, ne?! Jen by jsi ji stavěl proti rodičům a ona má ještě navíc školu před sebou.

A mimochodem, kdyby tě teď její rodiče naprášili policajtům, nemusel by jsi z toho vyjít moc dobře, i kdyby jste si v reálu jen pouštěli na dvd medvídka Pů.

Pokračovat v tom má jen samé nevýhody, kromě upokojení tvé touhy.

lidus*
hodnocení

0x

Dík Láďovi jsem v obraze ale přesto. Syn od kamarádky začal chodit s dívenkou které bylo 14 let, jemu tehdy 21, dnes jsou manželé a mají 2 děti i přesto, že rodiče kluka byli zásadně proti. Kdo si počká, ten se dočká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]