Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou si prostě jentak bouchám silně do hrudi když zrovna nemám triko jak největší idiot, dávám si do hrudi hodně velký pecky strašně se mi líbí jak to duní Může to mít nějaké zdravotní následky?
Protože preci jen na hrudi je také srdce
Když jsem kdesi četla, že průměrná inteligence populace klesá, nevěřila jsem tomu. Ale poslední dobou zjišťuji, že jsem byla hodně naivní...
Pokud chcete schytat nějakou pořádnou ránu, dejte se na sport. Sebepoškozování značí psychické problémy. M.
Kde ty ho nevidíš?
...si prostě jentak bouchám silně do hrudi když zrovna nemám triko jak největší idiot, dávám si do hrudi hodně velký pecky...
Nebo je to v pořádku? Co třeba mlátit hlavou o zeď?
Bušit pěstma do hrudi aby to dunělo a bušit hlavou do zdi je dost rozdíl. Asi bys to měla vyzkoušet... Na sebepoškozování by se musel mlátit paličkou na maso . Duněním si neublížíš, ani to nebolí.
Holt nejsi alfa samec, tak to těžko pochopíš :D
- a to tě nebolí?... - teď jsem si to schválně zkusila a bolí to - je fakt, že do alfasamce mám daleko (a to i mentálně). Jinak - vzato prostým selským rozumem - velké otřesy nemohou vnitřním orgánům moc prospívat, přinejmenším mohou třeba praskat drobné cévky v okolí úderu...
vykuk
- když se bouchám do hrudi, tak se "airbagům" vyhnu, ne? - věřte, že to jde (pokud ovšem nemám silikony přes celého člověka).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.