Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlíte vtip?

Od: kozel* odpovědí: 9 změna:
Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.
Chápu to až na poslední větu, nevím, co dosadit za slova suvenýr a buzerant.
Díky!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Suverén a bumerang
kozel*
hodnocení

Super, díky
fugass*
20.02.17 18:37
Není zač.

vykuk*
hodnocení

0x

nevím, kde jste tento text našel, ale po přečtení jsem se smál, až mi povolily stehy na břiše.

Autorovi bych za tak inteligentni text dal nejraději středník (ha ha ha ha)

krtek6*
hodnocení

0x

tohle je jeden z mých oblíbených textů:) ono to vlastně vzniklo na základě vtipu o policajtech...

Policajt zastaví v noci řidiče, přistoupí k okýnku a povídá řidiči. Dobrý den pane, nesvítí Vám pravý heligon..Myslíte halogen ne? Odpoví řidič. Ááá tak pán je ještě suterén :)

vykuk*

jelikož se s dobou vše vyvíjí, tak i humor není pozadu a tenhle druh mi sedí tak s 60-70 lety. nejsem zastánce všeho nového, většinou se na to nedá koukat, ale chce to nápad, než se smát někomu,kdo plete slova.

není třeba hezčí tenhle vtip,i když je to taky vykopávka?

"Zpravy: Na Rusko Čínskych hranicích napadlo nekolik čínských tanků ruský klidně orající traktor. Ten palbu opětoval a po zničení všech tanků odlétl zpět do kolchozu..."

*smich*

sebod*

vykuk. Jestliže někdo nezná význam cizích slov, tak ať je laskavě nepoužívá. Je to směšný *smich*

figurek*
hodnocení

0x

jj, abstraktní humor.

Přijde kostkovaná žirafa do krámku s ponožkami a povídá : Dejte mi jedny šortky. Prodavačka povídá : Pane, šortky nevedem. A žirafa na to : Ále to nevadí. Já jsem tu na koloběžce. *ua*

rudolff
Tak presne o tohle v tomto pripade neslo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]