Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám někoho kdo by mi udělal logo

Od: boyl odpovědí: 12 změna:

Ahoj,začínám na youtube a na twitchi a potřeboval bych logo ale sám to moc neumím a tak se ptám jestli bymi někdo mohl udělat logo přesněji bych chtěl svoji fotku aby vypadala jako namalovaná a nějak pěkně udělané jméno

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

boyl
hodnocení

něco takového a jméno nechám na vás

Hledám někoho kdo by mi udělal logo

maara*
hodnocení

0x

nejde o logo ale profilový obrázek ...

grafiku navrhuje a vypracovává grafik - pokud něco takového chceš obrať se na nějakého.

jméno, název a značku je schopný grafik často dodat také.

... pokud jen stáhneš nějakou grafiku z internetu a začneš ji využívat, tak porušuješ zákon.

Jelikož, grafické práce jsou běžně placenou službou, pochybuji, že to tady někdo bude pro tebe dělat jen tak zadarmo.

boyl
hodnocení

nevím na jakého se mám obrátit a nejlépe by to bylo aby mi to udělal zdarma

iz*

Chcete-li logo zdarma, použijte kterýkoliv grafický editor a vytvořte si logo sám.

boyl
hodnocení

neumím dělat loga jsou strašná

iz*

Tak zkuste některou výtvarnou školu → možná by Vám logo zdarma (přesněji za referenci) udělal některý student.

maara*

To je jako by jsi řekl hledám někoho kdo mi udělá novou kuchyň a nejlépe zadarmo - proč by to někdo dělal?

hodnocení

0x
Uvedený obrázek z fotky - na yt jsou desítky postupů pro grafický editor. Jen trochu nechápu, proč by se někdo měl piplat s Tvým logem a zcela zdarma. Pokud to hodláš dlouhodobě používat, tak si práci grafika zaplať, je to jednorázová investice. Nebo si najdi někoho, kdo to udělá výměnou za reklamu jeho díla...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pokud začínáš na YT a TWITCH, pak logo je to poslední co potřebuješ. Jméno musíš mít promyšlené do předu, ale logo určitě ne. Co potřebuješ, je točit videa, a mít sledovanost. Pak to můžeš rozjet se svou grafikou pro tvůj kanál

ria*
hodnocení

0x

Já jsem grafik, ale zadarmo už dávno nepracuji :D zkuste webtrh.cz/... zadejte tam celou poptávku, třeba za referenci, možná se někdo najde.

hodnocení

0x

To co chcete není logo ale avatar a jméno (přezdívka) je nick. A ten zbytek je lenost ... *frajer*

sluggard

Hledám někoho kdo by mi udělal logo #2

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
že by vám to někdo udělal jen pro vaše krásné oči, to dost pochybuju (i když nic není nemožné). Ale vězte, že pokud nechci za něco platit (ať už proto, že na to nemám nebo z jiných důvodů), stále ještě funguje něco, čemu se říká výměnný obchod (vy uděláte něco co umíte pro toho, kdo vám na oplátku bude umět udělat to logo).
Osobně mám tímto způsobem zajištěnou kompletní vytvoření a správu svých firemních webů - koupil jsem domény a hosting, nastínil požadovanou strukturu webů, dodal podklady - fotky a některé další údaje a kamarád vytvořil a kompletně to celé spravuje. Já jsem mu na oplátku poslal třeba slevový bonus na nákup další domény a hostingu pro jeho aktivity, ale v základu pro něj zdarma (přesněji za vynaloženou režii - cenu nafty, montážní a pod. materiál) - zajišťuji veškerou technickou péči o byt, případné stěhování a pod.. Vyhovuje to oběma stranám - on nic nemusí shánět a řešit, jen mi prostě zavolá co potřebuje a tak to platí i se správou mých webů - jen zavolám, co potřebuju. Pokud máte také co nabídnout protislužbou, vřele doporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]