Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozměnit o2 kupony na peníze-nevhodný dar

Od: daryknicemu odpovědí: 6 změna:

Dostal jsem k Vánocům 2 O2-telefonica karty s 550,- kuponem což dává 2x550= 1100, ale je tu problém v tom že já mám jiného operátora konkrétně vodafone takže tyto karty s 1100,- kreditem jsou mi úplně k ničemu, poradíte nebo nevíte náhodou jak tyto karty rozměnit na peníze? (Jinak v rodině nikdo 02 nemá takže to nemůžu ani v rodině rozdat... Děkuji předem za rady a tipy co stím udělat, jak je rozměnit na peníze.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

:)Nejspíš se slevou prodat.Podat inzerát.;)

doplněno 24.12.09 22:51:

:)Vyměnit,pokavaď darující má schovaný účet.

miljan*
hodnocení

0x

Dej to jako dárek bezdomovcům *slunce*

mad*
hodnocení

0x

vymen to v trafice za karty od tveho operatora nebo pokud to chces nabidnout k prodeji zde, tak dej kontakt a cenu.

daryknicemu
hodnocení

Jo to by bylo nejlepší tady ale tady na to není žádná sekce, tak kam?

mad*

Kdyz uz to tu je, tak sem.

daryknicemu
hodnocení

Ted k Vánocům jsem dostal 02 karty s kreditem, ale problém je že mám operátora vodafone, takže mi jsou o2 karty s kreditem k ničemu, tak jednu s 550 kreditem nabízím za 450,- a druhou za 250,- nabízím za 150,-v případě zájmu o tyto kredit kupony se slevou 100,- volejte na číslo 722604521

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]