Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metro Černý most: uspořádání

Od: tomis001 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám takový trochu humorný dotaz, ale fakt si nevím rady. Jezdívám sice občas metrem na Černý Most, vystoupím, seběhnu na autobus, když se vrátím, z autobusáku jdu přímo na perón a nastoupím do metra. Ale teď potřebuju dojet na Černý Most, vystoupit, předat něco člověku, který tam bude čekat a jet hned zpátky. Problém je v tom, že nevím, jak se dostanu na druhou stranu, tedy na perón, odkud jedou vlaky opačným směrem. Omlouvám se za dotaz hodný ignoranta, ale já opravdu jezdívám na tuto stanici výjimečně a vůbec to tam neznám. Kudy mám jít? Dá se to nějak obejít nebo jak? Děkuji moc. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na jedné straně peronu metra je zvenčí schodiště vedoucí nahoru, vylezte tam a projděte takovým vestibulem na jehož druhé straně je podobné schodiště vedoucí dolů. :) A jste tam.

doplněno 18.02.17 15:21:

Na mapce jsem zeleně zvýraznil takové ty vyvýšené lávky, které vedou pryč od stanice. Podle nich se zorientujte a v úrovni ("patře") metra se dostaňte k nim. Jakoby zvenčí stanice metra, ale pod střechou (tam co jsou ty obchůdky) jsou ty schody, na mapce jsou zelenými kroužky.

Metro Černý most: uspořádání
venkov4ever*

Jen doplním, že cestou 3x potkáte jehovisty: Hned dole u schodiště a dvakrát nahoře u schodiště. *blee*

@venkov4ever To je zvláštní, já tam jezdím už kdo ví jak dlouho a ještě jsem je tam nepotkal.

tomis001
hodnocení

DĚKUJI VÁM! Moc, opravdu, moc děkuji! Tak teď už to stoprocentně najdu. :)

hoststary*

doplním rádce fatalwir: Je dobré přijet od Prahy v předním vagonu aby to bylo blíž k východu, a šupitopresto vyjít ven z nástupiště do haly, předat dárek a hned tam vyběhnout po schodech nahoru do patra, přejít zastřešenou chodbu s pekařstvím a dalšími krámky a seběhnout po schodech dolů, vejít na nástupiště na druhou stranu a nastoupit na metro na opačný směr.

Pokud vám neslouží nohy a slouží výtah, můžete výtahem, ale chce to trpělivost, je zvyklý na pomalejší nastupování s kočárkem nebo s holí a tak jezdí pomalu a rozvážně.

doplněno 18.02.17 17:54:

pohanka: dokonalá rada, zasloužíte bod (který vám ale jako pouhý host nemuhu dát), tak alespoň pochvala

tomis001
hodnocení

Děkuji mnohokrát za cenné upřesnění, udělám to, jak píšete, pojedu v předním vagonu. Někdy je to se mnou zkrátka těžké... :)

pohanka*

Je to tak, běžte do předního vagonu a po vystoupení si to nasměrujte opět dopředu ve směru odjezdu vlaku do depa. Narazíte na schodiště a po něm vystoupáte nahoru, na posledním schodě uděláte vpravo bok a dáte se doprava až narazíte opět na schody dolů. Přešel jste nad kolejemi metra metra jako po mostě.

doplněno 18.02.17 16:28:

Mapička www.dpp.cz/2126/ máte tam vyznačena i ta schodiště. Červeně přerušované zde dojezd. A níže i fotky, jak to vypadá s popisem.

pohanka*

hoststary: Děkuji, pochvala potěší víc než bod. Hezký večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]