Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena zubní korunky

Od: rybana odpovědí: 8 změna:

Kolik jste zaplatili za zubní korunku? Za plastovou, keramickou nebo jinou pokud existují. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kovová je na pojišťovnu. Bílý zub začíná na 1200.- a samozřejmě podle materiálu leze cena vzhůru.

hodnocení

0x
nejmodernější prekryti zubu namísto korunky je onlay/overlay/inlay...podle typu.
Za jednu jsem platila 4000kc. Max spokojenost
doplněno 17.02.17 09:59: Odborne nevysvětlim, abych tu nepsala nesmysly. Lépe se podivat na internet na nějaké zubarske stránky. I fotky jsem našla
Můj zubař pracuje pod operačním mikroskopem. Vynikající lékař.
terst

To slyším poprvé, co to je?

hodnocení

0x

nejlíp vám to vysvětlí váš zubař, která varianta pro vás přichází v úvahu - mě např. nedoporučil plastovou na přední zub, prý by tam mohla prasknout, tak mám kovovou potaženou něčím bílým, asi keramikou, za 1.900

hodnocení

0x

Keramika, 5+6-ka (2 zuby - jedna korunka) cca 6 tisíc, ale už je to asi 3 roky.

drahota

Mam novou plastovou korunku na 4 vlevo, ktera je sice na pojistovnu, ale stejne za ni uctoval zubar 1200,-, protoze se pry plati za praci s aplikaci spojenou, v ruznych ordinacich ruzna cena podle jejich ceniku. Jak tady ctu, ze za metalokeramickou nekdo platil jen 1900,-, tak se mi to nechce ani verit, u meho zubare je cena za tento material 4000 + tech 1200,- za kazdou praci s kazdym zubem. Ve vetsim meste je asi holt draze *plac*

doplněno 17.02.17 10:31:

Kvalitni korunka je z toho moderniho plastu moc hezka, je k nerozeznani od ved!ejsich zubu, ted jen jak dlouho vydrzi, ale po dvou letech je od pojistovny narok na novou, takze to snad vydrzi bez ujmy.

hodnocení

0x

Ceníky se liší - každá ordinace pracuje s různými materiály, záleží také na tom, jestli má smlouvu s Vaší zdravotní pojišťovnou. Jen pro orientační náhled, jaké máte možnosti výběru:

zubzazubem.cz/...

hodnocení

0x

Loni jsem platil za metalokeramickou korunku 4 676 Kč. Když jsem si doma prohlédl pokladní doklad, zjistil jsem že na něm je uvedena částka o 200 Kč nižší. Ty dvě stovky bylo asi nedobrovolné spropitné. Nebyl to první případ, v minulosti jsem hradil několik i zákroků, které doktorce proplatila i pojišťovna, takže měním zubařku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]