Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překročení PayPal limitu

Od: yenkee1* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

můžete mi prosím někdo poradit co se děje nebo jak postupovat pokud jsem obdržel od Paypal zprávu že jsem překročil obdržený limit 1800 Eur za uplynulý rok.

Feb 14, 2017: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.

Pouze jsem na eBay prodal několik nepotřebných věcí a několik věcí z mé sbírky autíček a nakonec mi PayPal poslal tuto šokující zprávu. Má někdo s tím nějaké zkušenosti, můžete ti poradit co dělat? jak postupovat? a co to všechno obnáší? NĚKUJI MOC ZA KAŽDOU RADU.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když Vám tohle PayPal poslal, oslovil Vás Vaším jménem, nebo jenom napsal "vážený zákazníku"? Pokud Vás neslovil jménem, tak nereagovat, na nic neklikat je to pokus o podvod.

doplněno 16.02.17 12:47:

Je to asi dva týdny, kdy jsem dostala od PayPal něco podobného. Přitom já ho ani nepoužívám. Sice nakupuji u AliXpres a to hodně, ale používám jiný způsob placení. Také mne v tom emailu vybízeli, abych rozklikla nějaké jejich vysvětlení a vyřešila si tím svůj "problém". To jsem neudělala, protože mi přišla ta zpráva hodně divná a také jsem tady na to ptala. Vymazala jsem to a je klid.

rv*
hodnocení

0x

Píšou, že se blížíš ročnímu limitu 2500 EUR, kdy tě kvůli EU buzeraci budou muset nabonzovat. A že se můžeš podívat, co dělat.

Nedělej nic.

Rv, já si myslím, že to právě tazatel ví co píšou. Tady jde o to, jestli to není podvodný email. Protože je jasné, že zdaleka ještě nepřečerpal limit, takže tato zpráva je divná. Já bych to vymazala, pokud by to nebylo adresováno přímo na mé přihlašovací a kompletní jméno.

hodnocení

0x

Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do

Píšou ti aby ses podíval do Resolution Center pro více informací co máš dělat.

Takže pokud se normálně přihlásíš do PayPal přes obvyklou adresu (v žádném případě ne nějakým odkazem v e-mailu), tak bys na svém účtu měl mít dostupné informace, co dál dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]