Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou výši příspěvku? & ubytování Zlín

Od: naufrago® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chystám se příští týden na koncert do Zlína. Kamarád mě poveze cca 300km (2x), za cestu nic nechce, prý by jel sám tak jako tak. Kolik byste mu dali? Bylo by 500,- málo?

A nevíte někdo o levném a přitom slušném (ne luxusním, opravdu jen slušném) ubytování ve Zlíně s jednopokojovými pokoji? Zatím uvažuji o Penzionu Na Smetance... ale moc jsem nikdy nikde po ubytovacích zařízeních nebydlela (a když ano, tak jsem ho nezařizovala :-D ), takže nemám zkušenosti a jsem z toho vyklepaná :)

Díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Tu pětibábu bych mu dal. *nevi*

repkin*
Souhlas 500,- je ok. Jezdím 550km a spotřeba vyjde cca na 500,- takže ve dvou lidech tam a zpátky to tak +/- vychází
hodnocení

Děkuju, dám mu tedy 500,-. Viděla jsem to jako tu nejnižší možnost, s kterou nebudu za somráka.

hodnocení

0x

Mám velmi dobrou zkušenost s levným ubytováním přes Airbnb. Více vnitřní poštou, abych zde nedělala reklamu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]