Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdejní místa pro zahraniční e-shopy

Od: eva* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli znáte výdejní místa (jako uloženka) ale pro zahraniční e-shopy, a jestli byste mi poradili jak zadat do e-shopu, že chci aby mi to přišlo na adresu výdejního místa (stačí do adresy nebo je to vždy poskytnuté jako služba e-shopu)?

Všem moc děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x
Zahraničí eshopy nemají v ČR výdejní místa

hodnocení

0x
Zahranicni eshop jde jen postou.

pohanka*
hodnocení

0x

Zásilky z ciziny se musí zkontrolovat a proclít, platí se DPH a clo, vše podle výše ceny obsahu. Můžete si vše zařídit sami, nebo přes poštu.

horak*

V rámci EU a evropských skladů asijských prodejců to nejde přes celnici

horak*
hodnocení

0x

Můžete také u zvoleného koncového dopravce dohodnou odběr přímo na depu

eva*
hodnocení

Děkuji moc Všem za odpovědi

betula128
hodnocení

0x

Ahoj, co já vím, tak to e-shop vždycky musí mít jako službu. Já používám nejraději Zásilkovnu, ale jak je to se zahraničníma e-shopama tak to teda nevím... Ale myslím si, že to bude podobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]