Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, gratuluji Vám k odvaze. Tady se Arabů bojíme, že nám budou uřezávat hlavy a Vy jim tu svou hlavu dovezete až na místo . Zdravím!
zajda888 - doufejme. Ovšem, Arabové sbírají hlavy zřejmě podlo pořeḱadla, že více hlav více ví a zná .
arabu se nebojime.tady je teplo a klid.jezdime sem kazdy druhy rok a pohoda.mluvime cesky a jeste se nestalo ze by byl problem v komunikaci.takovi ti valecnici jsou uz stejne bud v nemecku nebo ve francii a dalsi cekaji nekde u hranic s madarskem.uz nam to bude za par dni koncit a netesim se na zimu,ale pristi rok zas budou termalni lazne v madarsku a vinecko.
Škoda, že máte tak nekvalitní fotky. To je foceno z nějakého levného mobilu či nejlevnějšího kompaktu? Kdyby byly fotky kvalitnější, bylo by to fajn. Tak užívwjte zbytek dovolené. V Egyptě jsme taky byli asi před 5. lety a takovou sračku, kterou jsem měl při výletě na Pyramidy jsem ještě nezažil. Jinak Pyramidy supr a potápění v moři s výzbrojí ještě lepší
Ano Bene. Stačí se projít po Praze. Hlavně, že jsou spokojení a mají na cigarety a taxi po Praze.
Kráááása! Děkuji.
Dovčo, koukni, kde je má odpověď řazená. Je řazená pod pozdrav, ne pod ovečky. A ovečky někdo dal až pak, po mé odpovědi. Ale jsou také hezké. To zase jo.
Mám dojem, že jsem úplně tu samou fotku s tím velbloudem někde už viděla. Aspoň tam máte teplo. I když tady je sluníčko taky. Jinak mě tam nikdo nedostane, do Egypta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.