Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilam pozdrav z dovolene

Od: mnd® odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spa
hodnocení

0x

Tam bych byt nechtel, pusobi to na mne nejak depresivne *ee*

doplněno 14.02.17 20:29:

Slunce sice miluju, ale to prostredi mi zpusobuje husi kuzi a zvlastni neprijemne pocity. Je to z leta nebo se tam snad ohrivate ted v unoru?

ria*
hodnocení

0x

Na mě slunečné fotky působí doslova blahodárně, děkuji a užijte si to! :)

lidus*
hodnocení

0x

Moc vám to přeji užijte si to. Zároveň vám ale moc závidím, tady je zima a vypadá to, že ještě bude.

72mona3*
hodnocení

0x

Mně by se do tepla ani nechtělo. Dnes jsem si užívala sluníčka na Vysočině *slunce*

Posilam pozdrav z dovolene #4

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, gratuluji Vám k odvaze. Tady se Arabů bojíme, že nám budou uřezávat hlavy a Vy jim tu svou hlavu dovezete až na místo . Zdravím!

doplněno 14.02.17 20:35:

zajda888 - doufejme. Ovšem, Arabové sbírají hlavy zřejmě podlo pořeḱadla, že více hlav více ví a zná .

Třeba se spokojí s tou jeho a sem už nepolezou:-D

mnd®
hodnocení

arabu se nebojime.tady je teplo a klid.jezdime sem kazdy druhy rok a pohoda.mluvime cesky a jeste se nestalo ze by byl problem v komunikaci.takovi ti valecnici jsou uz stejne bud v nemecku nebo ve francii a dalsi cekaji nekde u hranic s madarskem.uz nam to bude za par dni koncit a netesim se na zimu,ale pristi rok zas budou termalni lazne v madarsku a vinecko.

Posilam pozdrav z dovolene #5
Posilam pozdrav z dovolene #6
Posilam pozdrav z dovolene #7

Škoda, že máte tak nekvalitní fotky. To je foceno z nějakého levného mobilu či nejlevnějšího kompaktu? Kdyby byly fotky kvalitnější, bylo by to fajn. Tak užívwjte zbytek dovolené. V Egyptě jsme taky byli asi před 5. lety a takovou sračku, kterou jsem měl při výletě na Pyramidy jsem ještě nezažil. Jinak Pyramidy supr a potápění v moři s výzbrojí ještě lepší *frajer*

Ano Bene. Stačí se projít po Praze. Hlavně, že jsou spokojení a mají na cigarety a taxi po Praze.

culdabulda1*
hodnocení

0x

hezký ! - děkujeme .

doplněno 15.02.17 09:18:

- a jenom "závistivě" čumíme ...

Posilam pozdrav z dovolene #8

Nejhezčí je ta vlevo:). Má i módní vousy. Zkrátka je to kus.;)

hodnocení

0x

:) Kráááása! Děkuji. ;)

doplněno 16.02.17 07:32:

Dovčo, koukni, kde je má odpověď řazená. Je řazená pod pozdrav, ne pod ovečky. A ovečky někdo dal až pak, po mé odpovědi. Ale jsou také hezké. To zase jo. :-D

dovca

Kráááása, to platí pro ty kozy v předešlém příspěvku, nebo pro obrázky z Egypta? *smich* Mě se více líbí ty ovečky + kozy než fotky z dovolené v E. *ua*

hodnocení

0x

Mám dojem, že jsem úplně tu samou fotku s tím velbloudem někde už viděla. Aspoň tam máte teplo. I když tady je sluníčko taky. Jinak mě tam nikdo nedostane, do Egypta.

hoststary*
hodnocení

0x

mnd: milé překvapení, díky za ukázky jak to vypadá v kolébce kulturní civilizace i za probuzení další spršky hezkých fotografií dalších přispěvatelek z našich krajin, za pěkného kozla, ovečky a sníh. Užijte si hezku dovolenou a přeju vám jen samé příjemné a zajímavé zážitky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]