Nejste přihlášen/a.
Proč lidi volí TOP 09 a ODS,když tam je nejvíce nepoctivců?Viz seznam poslanců,kteří byli proti prokazování původu majetku.Vedou jednoznačně TOP 09 s Kalouskem a ODS s Fialou. psp.cz/...
To, že někdo napíše, že ten a ten krade, neznamená, že ostatní ne. Třeba nikdo nenašel odvahu ukázat na toho, kdo vříská: Chyťte zloděje. A kde máš záruku, že ten, kdo se zdál poctivcem, nezačal hned po zvolení a usednutí na flek, krást. Pardon, tunelovat.
Navíc, kdo zůstal až dokonce, kdo byl na volebním lístku? Kolik vydrželo? A kdo nastoupil místo těch, kteří odešli, utekli, byli oduinuti, aby se neprovalil průšvih. Víš to? Ani typovat nelze!
- on je snad v politice nějaký poctivec? ...
lidus
Liduško - děkuju za odpověď - je fakt, že věřit předvolebním slibům je bláhové - ať je to ale jak chce - já k volbám jít chci a budu volit tak, aby se pokud možno nedostaly k moci hlavně TOP 09, KDU-ČSL a ostatní zprofanované strany.
haf
- řeknu to vzletně a slovy politiků - doufám, že mými komplici bude "národ" ... !
Marcelko, bylo to první co mě napadlo. Není, nebyl a nebude, jedině snad, že by někdo , vyšší moc, upravil náš mozek. Lidé volí toho, koho považují za nejmenší zlo, bohužel jim nic jiného nezbývá než uvěřit nějakým předvolebním řečem a na některou stranu se přiklonit, další možnost je nejít k volbám a tu považuji za špatnou. Moc se mi líbila slova reportérky v TV " uvěřit předvolebním slibům, to je stejné jako nasypat slepicím kakao a čekat, že snesou kindr vajíčko".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.