Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidi volí nepoctivce

Od: ddf odpovědí: 10 změna:

Proč lidi volí TOP 09 a ODS,když tam je nejvíce nepoctivců?Viz seznam poslanců,kteří byli proti prokazování původu majetku.Vedou jednoznačně TOP 09 s Kalouskem a ODS s Fialou. psp.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

0x

Zejména kvůli ideové shodě, vyřazovací metodou a ze setrvačnosti.

ddf
hodnocení

Jen jsem chtěl říci,že jen z TOP 09 a ODS hlasovali posranci proti prokazování původu majetku.Jen tyto šlengrstrany.Jiné strany byli do jednoho pro pokázání původu majetku-viz odkaz nahoře!To hovoří za všechno

hodnocení

0x

Mají raději volit kobliháře, co ojebal stát na daních za desítky miliónů? Sory jako...

asd1

Na druhou staranu furt lepší koblihář, než politik s firmou v daňovým ráji který tu nedaní vůbec. Změnu by to chtělo, ale jak když 90% čechů jsou zloději, podvodníci a švejci...

hodnocení

0x

To, že někdo napíše, že ten a ten krade, neznamená, že ostatní ne. Třeba nikdo nenašel odvahu ukázat na toho, kdo vříská: Chyťte zloděje.*hej* A kde máš záruku, že ten, kdo se zdál poctivcem, nezačal hned po zvolení a usednutí na flek, krást. Pardon, tunelovat. *plac*Navíc, kdo zůstal až dokonce, kdo byl na volebním lístku? Kolik vydrželo? A kdo nastoupil místo těch, kteří odešli, utekli, byli oduinuti, aby se neprovalil průšvih. Víš to? Ani typovat nelze! *plac*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- on je snad v politice nějaký poctivec? ...

doplněno 14.02.17 19:44:

lidus

Liduško - děkuju za odpověď - je fakt, že věřit předvolebním slibům je bláhové - ať je to ale jak chce - já k volbám jít chci a budu volit tak, aby se pokud možno nedostaly k moci hlavně TOP 09, KDU-ČSL a ostatní zprofanované strany.

doplněno 14.02.17 20:24:

haf

- řeknu to vzletně a slovy politiků - doufám, že mými komplici bude "národ" ... !

Konečně správná odpověď.

lidus*

Marcelko, bylo to první co mě napadlo. Není, nebyl a nebude, jedině snad, že by někdo , vyšší moc, upravil náš mozek. Lidé volí toho, koho považují za nejmenší zlo, bohužel jim nic jiného nezbývá než uvěřit nějakým předvolebním řečem a na některou stranu se přiklonit, další možnost je nejít k volbám a tu považuji za špatnou. Moc se mi líbila slova reportérky v TV " uvěřit předvolebním slibům, to je stejné jako nasypat slepicím kakao a čekat, že snesou kindr vajíčko".

haf

Culda - ...a jak to chcete zaridit, jste snad ve volebni komisi a mate i nejake dalsi schopne komplice...?.. *smich*

doplněno 14.02.17 20:33:

Ahaa, takze jste precejen namocená v politice ... no nazdar ! :)

cechacek*
hodnocení

0x

Já stoprocentně věřím dvěma stranám, Velké a Malé, pokud perfekt fungují, tak jsem nadmíru spokojen a pokud se objeví na kandidátce mají můj hlas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]