Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášky a pivo

Od: ondra808asijo odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti, s pitím piva a zároveň sníst nějaký paralen. Prý to s člověkem může docela zamávat. Předem děkuji za vaše odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Paralen a alkohol jsou vražednou kombinací pro vaše játra...

No tak od té doby, co jsem léta marodila se záněty močového měchýře, až mi jeden doktor poradil dát si denně jedno pivo, tak jsem taky občas nemocná a sem, tam nějaký prášek musím, ale to pivo si dám. Když si to pivo dáte s odstupem, tak se vám nic nestane. Jsem už dost stará a při posledním odběru krve jsem měla játra zdravá.

martinaa*
hodnocení

0x

Ne prý, ale určitě. Možná ne navenek, každý to snáší jinak, ale uvnitř těla bude probíhat tuhá bitva. Jedno pivo nic moc neudělá, ale dvě, tři, čtyři... zbytečná zátěž pro organismus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]