Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Endoprotéza kyčle

Od: rebeka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, můžete mě poradit v které nemocnici je krátká čekací doba na výměnu kyčekního kloubu? Po sedmi měsících chození na ortopedii, kdy stále lékař měnil diagnozu (natržený svaj, zánět kyč.kloubu, nekroza) konečně prohlásil, že je to artroza 3.stupně a zapsal mě do seznamu čekatelů na výměnu. Doba čekání jeden až jedenapůl roku. Mám nepředstavitelné bolesti na které mě píše prášky na bolest. Dříve mě nevezmou. Máte-li někdo dobrý typ na nemocnici, prosím napište. Moc děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono to je ve všech nemocnicích (a tím zdravotních pojišťovnách) podobné...v některých účinkuje zcela legální "sponzorství"...čekací doba z roku na necelé tři měsíce...

hodnocení

0x

Jeden a půl roku je moc, napíšu vám do vnitřní pošty.

lidus*
hodnocení

0x

Také záleží kolik máte roků, ten kloub i když je ze "železa" věčně nevydrží. Já si zlomila krček a jelikož už jsem měla po otevřené zlomenině femuru a šrouby tam, byla ta výměna kyčle do 2 dnů, co vím, ženské na ni čekaly i déle jak 2 roky.

hodnocení

0x

Existují i soukromí lékaři. Kamarádka k jednomu chodí. Za návštěvy neplatí nic, všechno jde přes pojišťovnu. Tenhle pan doktor ji odoperoval v noci v Třinci, kde si pronajal sál a pak ji předal do péče tamní nemocnici a ti ji pak odeslali do lázní. Probíhalo to úplně stejně, jako se mnou, ve fakultní nemocnici v Ostravě. Včetně odběru a úschovy krve pro autotransfuzi. Kolenní kloub ji měnil v sobotu večer v Těšíně. ;) Jen musela změnit pojišťovnu. Odešla z VZP, k nějaké hutní nebo tak.

liska*
hodnocení

0x

Ptejte se v Hořovicích nebo v Krnově. Obě nemocnice mají ohledně endoprotéz dobré reference.

rebeka*
hodnocení

Moc všem děkují za typy a rady. Určitě to někde zkusím. Ještě jednou veliké díky.

Rebeka

Paní Rebeko, chtěla jsem vám něco poradit, třeba se vám tato informace bude hodit, škoda, že jste si to ve "vnitřní poště" nepřečetla. Zdravím a přeji úspěšné řešení pro vaši kyčel.

rebeka*
hodnocení

Moc děkuji za pomoc, už jsem Vám odpověděla, ale nevím jestli jsem to správně odeslala ve vnitřní poště.

Ještě jednou děkuji, Rebeka

karhan*
hodnocení

0x

Moje známá byla loni v Hořovicích, nečekala dlouho a byla velmi spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]