Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chut na cigaretu

Od: zdenkane odpovědí: 3 změna:
Dobry den, jak dlouho jste meli chut na cigaretu u odvykani? Prestala jsem kourit v tehotenstvi, ted je prckovi rok a neni dne, kdy bych nemela chut si zapalit. Rikala jsem si, ze prvni mesic bude tezky, ale uz to budou dva roky, 20 kg nahore a ja se bojim, ze to nevydrzim.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alecram*
hodnocení

0x

Držím palce,nezapalujte si.Jinak budete celý život otrokem cigaret jako já.Nedaří se mě přestat kouřit.Už jsem se o to snažila všemi způsoby.Závidím každému,kdo nekouří.

hodnocení

0x

Asi 3 dny , ale ze by po 2 rokach to je divne.

deda43*
hodnocení

0x

Přestat kouřit není problém, to dokáže leckdo. Ale nezačít znova, to už chce velmi pevnou vůli. Když se rozhodnete, nesmíte mít v dosahu žádné cigarety, zapalovače, popelníky a vše co melo nějaký vztah ke kouření. Nejlépe vše darovat nebo provokativně zničit. Je třeba změnit všechny stereotypy (kafe si dát jinde než dříve v tom mém křesle, po nabalení auta na dovolenou si nezapálit při rozjezdu, atd, atd). Já jsem měl neodolatelnou touhu si zapálit po roce a půl a mít v blízkosti cigarety, tak bych možná začal. Přestat kouřit můžete jedině hlavou. Taky by to byla škoda znova začít, když se držíte rok. Držím palce a hlavně musíte chtít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]