Nejste přihlášen/a.
Finanční poradce, obecně pokud je dobrý a ne typu OVB, tak je dobrý. Má přehled o trhu, takže ví jaký produkt, jak využít a dosáhnout tak celkem výhodných podmínek.
Já osobně finančního poradce mám, na pojištění, telefony, splátky apod. a je to dobrá věc, protože pokud se tím člověk vyloženě neživý tak prostě neví, kde co je a jak to funguje.
Obecně lze říci, že banka u které máte bankovní účet je vám schopna nabídnout poměrně výhodné podmínky. S nižší splátkou a delší dobou splácení se vždy přeplatek zvyšuje- tak to prostě je.
Zkuste porovnávat jednotlivé nabídky bank - vždy mají na svých stránkách nějakou kalkulačku.
Zkusil jsem namátkou hodit vaše parametry do kalkulačky u air bank - tedy 250tis na 72měsíců tak orientačně na mě vyskočila konečná splacená suma 304tis. Při včasném splácení bez poplatku. RPSN někde kolem 6.9% ..
1) nejhorší půjčka je půjčka na vůz
2) nedražší půjčka na cokoliv a hlavně na vůz je přes prodejce vozů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.