Nejste přihlášen/a.
Dobry den, tak me napadlo Vam predvest neco malo z meho kulinarskeho umeni , Camelot
Camelote - já se už dlouho chystám na domácí pečivo. A teď mne ty vaše malované houstičky zase trochu popostrčily. Máte se opravdu čím pochlubit. Správně se jmenuje oblíbená rubrika "nejen pro ženy". Bereme Vás do party
! Je vás tu víc - šikovných kuchtíků.
Jo a prosím doplnit recepty.
No kyticko, musím udělit další pochvalu - u mne by vyhrálo to stehno. :D Je vidět, milá kolegyně, že vaříte ne proto, že musíte a rodina to žádá, ale že vás to i baví. Mám pravdu? Jak tak koukám, tak by nám zde mohl admin zprovoznit kulinářský koutek.
Myslím, že by se zde našel pěkný počet přispivatelů. Přeji krásný předvánoční den a já jdu na salát. Zeleninka se mi už vaří. Ale občas odskočím, kdyby Iva volala SOS kvůli kuchání kapra. Vy jste to také popsala bezvadně. Je vidět, že už máte také hodně zářezů na paličce na maso.
No teda mně úplně přechází zrak a objevuje se Pavlovův reflex, slintám,
jako pejsek.Teď jsem si udělala siestu s kávičkou.
Muž vykuchal a naporcoval kapra a vaří si polévku. Já hlídám brambory a zeleninu, pak vajíčka a pak si vše připravím a zítra už jen smažit rybku. Tak ať se všem daří při tom kuchtění, a ať máme všichni zítra pohodu, zdraví vás všechny
PT /stařenka/
Letos byla velká úroda vlašských ořechů -tak jsem si je zavařila ,pak jen otevřu sklenici a mám je jako čerstvé. Vydrží dlouho.
O tom jsem již slyšela a i se zde o tom psalo. Já bohužel nemám šanci, ani nevím, jestli by to zde na severu ořešáku prospívalo. A než by vyrostl a začal rodit, tak už bych to asi nepotřebovala.
To se nechci rouhat. Kyticko, ještě mi prosím prozraďte, jestli jste profík s fantazií a nebo jenom praktik jako já. A ještě bych poprosila, jak se peče sýr? To by se určitě hodilo mé vnučce. Já holt raději to masíčko na kosti.
Liduš jsem naprostý amatér ,ale s velkou fantazií, nemám problém zkombinovat potraviny ,které by jiný dohromady nedal ,prostě mě baví tvořit . napíši recept na ten sýr ,bude se vám zdát k neuvěření ale funguje to věřte a ještě to není smažené nasáklé omastkem. Tak tedy potřebujete: Hrnky 1/4l kusy podle počtu strávníků
Hrnky vymastíte ,vysypete strouhankou, nastrouháte sýr na hrubo -vsypete na dno sýr cca 2cm na to dám trochu nakrájené šunky a žampiony asi 3plátky/toto nemusí být,ale je to dobré/ na to opět vrstvu sýra a nahoru trochu poprášit strouhankou. Připravíme si pekáč na něj dáme horkou vodu ,postavíme hrnky ,aby byly tak do 1/3ponořené ve vodě a vložíme do trouby na 200st. pečeme cca 20min. Po té vyklopíme k příloze na talíř ozdobíme a už jen vychutnáváme - Plnit můžeme čímkoliv co nás napadne. Ať Vaší vnučce chutná a dílo se podaří.
Jak tak koukám, tak 2 hodiny by určitě nestačily. Tak to je na způsob hrnkových knedlíků. :D Paráda - jednoduché - žádný vytečený sýr - vše zůstane v hrnku.
No, až budou mít kuchařinky a kuchtíci přípravu na Vánoce hotovou, tak určitě pokoukají a nebudu sama, kdo to vyzkouší. No a ořechy máte luxusní. Dcera je vždycky shání na netu - já už jenom vylouskávám a peču kupu vanilkových rohlíčků. Ale o takových se mi může jenom zdát. Když bude příští rok zase nadúroda, tak se hlásím jako pravidelný odběratel. Tak zatím díky a ať se vše podaří. A co hlavně, i když se všechno nepovede, i přesto ať se lidi nemračí, váží si toho, že jsou spolu a mají se rádi!
ráda Vám ořechy zašlu máme tady bezvadný ořešák papírák,krásně se loupou to vidíte na obrázku ,jádra zůstávají celá, po vánocích ráda zase přidám nějaký recept mám jich v záloze dost. Přeji Vám ať vše u Vás proběhne jak má, jak si přejete a hlavně překji zdraví -bez toho bychom se tu po svátcích nesešli/myslím tím všechny/.
Tak manžel dělá salát to je jeho-to mu nemohu brát a já zítra polévku a kapra a řízečky.
Hnízda jsme dělaly tradičně s dcerou děláme ze 4dávek plníme je ananasem jsou výborné,zvláť ,když se rozleží.No u nás spíš v žaludku .Přeji všem při vaření jen pohodu a dobré strávníky.Už Vás s tím nebudu unavovat bylo by toho ještě na 2hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.