Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro přítelkyni

Od: panx* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych své přítelkyni koupit k narozeninám nějaký náhrdelník nebo přívěšek.
Chtěl bych, aby to vypadalo nějak takhle: goldstore.cz/...
Jen aby to bylo větší. Všechno mi to přijde tak malé, co moc nevynikne. Chtěl bych něco, co z dálky na jejím krku uvidím.
Neznáte nějakou stránku, kde mají něco většího? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jestli chcete něco většího, hledejte bižuterii (šperky bývají jemnější a menší).

martinaa*
hodnocení

0x
A bude se to libit i pritelkyni? Je to darek pro ni, ne pro tebe... mohutnejsi byvaji ocelove sperky, v kazdem zlatnictvi nebo stribrnictvi je pomerne velky vyber. Necernaji, ale do oceli se hure zasazuji kameny, kaminky a ozdubky.
Stribrne jsou jemnejsi, ale i tak se daji najit velice vyrazne kiusky, jen pri prochazce mestem najdu dvacet takovych, co uvidim na krku z padesati metru *smich*.
Co jit vybirat s pritelkyni?

hodnocení

0x

Prominte, že odpovídám otázkou, skutečně má vaše příktelkyně v oblibě velké šperky? Jakmile mi někdo daruje věc, která neodpovídá mému vkusu, tak to prostě nenosím. Ještě vysondujte, co se jí skutečně líbí, at pak není zklamaná.

pohanka*
hodnocení

0x

Hledejte na stejných stránkách.Tento přívěs má 1 cm /dole měřítko/ a podobný černý Onyx, ve stříbře s průměrem 2 cm by stačil? Pokud chcete větší ve stříbře, stačí zadat parametry a vyjedou Vám nabídky. Je tam za 370 korun.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud jsem kupoval šperky, tak takové, na kterých vynikalo jejich jemné zpracování, ale rozhodně ne velikost.

Mně to připadá, že si spíš chceš přítelkyni označit. Chceš šperk z dálky vidět, když jí koupíš zvonec, tak ho z dálky i uslyšíš. *nevi*

hodnocení

0x

Mně se originální a velké moderní šperky líbí, ale musí ladit se stylem ženy.

hodnocení

0x

Ještě mne napadla taková všetečná otázka na vás, jak jste na tom se zrakem, hl.na dálku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]