Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o octování?Dám do nějaké nadoby ocet a nechám ho vypařovat do nebe za cca.pul hodiny je nade mnou vyjasněný koláč a vsude okolo je oblačnost,prý to funguje ale já tomu moc nevěřím co myslíte?Díky
Nevěříte? Dobře děláte, je to pěkná kravina. Představte si, jak jsou ty mraky vysoko. I kdyby ocet dokázal rozpoštět vodní páru (což jsem ještě neslyšel), kolik se asi tak těch octových výparů až k mrakům dostane? A to nepočítám, že by muselo být totální bezvětří (představte si, jaký byste měl vztek, kdyby se omylem udělalo modro nad sousedem). Ale bylo by to hezké, podle modrých fleků na obloze by se krásně dalo poznat, kde si zrovna pochutnávají třeba na okurkovém salátu
.
Tak jsem si na netu přečetl pár humorných článků o "octování". Božebože! Je to na stejné úrovni, jako ten nedávný zaručený konec světa (mimochodem, zatím mi nikdo z propagátorů konce světa nevysvětlil, proč celý ten projekt zkrachoval:D).
Jo a myslíte, že životnímu prostředí (a našemu dýchání) prospěje, když budeme krajinu kolem sebe plošně zamořovat kyselinou? Kyselina octová je totiž taky jen chemikálie, navíc dost agresívní.
Spíše bych upřednostnila jeho dezinfekčni účinky ,ale spojení s vyvolaním děště jsem skeptická.
Co si mam představit pod výrazem -vyjasněni koláč-ve vašem dotazu?
doplněno 24.02.13 14:35: Nicméně to i přes svůj skeptický postoj v létě vyzkoušim? Protože v létě,teda zjara používám ocet na chodníček na zahradě,
kde přes štěrk občas vyroste plevel,stačí polit octem a plevel je pryč.
Vyjasněný koláč představte si prostě místo nad nádobou s octemTaky bych to vyzkoušel ale podle mě je to mega kravina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.