Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji zadní kryt na baterii, protože už mám zničenou knihu a stejně mi moc neochránila telefon.
Koukala jsem na různé ceny, ale nechápu, proč někde stojí přes 200Kč a tady 60 Kč
60Kč johnsnow.cz/...
221 Kč rt-mobil.cz/...
děkuji za případné vysvětlení
0x
Já Vám děkuji za otázku, protože kamarádka také hledala pouzdro na ten samý telefon a našly jsme na AliExpress docela hezké. Ona má ráda kamínky a tak jsem jí to objednala. Ale já jsem si myslela, že to je pouzdro do kterého se telefon vloží a má zadní a přední stranu. Teď to přišlo a já na to koukala jako puk, je to jenom jedna část. Takže to je vlastně ten zadní kryt a je to normální. Schválně posílám foto. Je to moc hezké a vypadá to kvalitně. Cena byla kolem pěti dolarů a poštovné zdarma. Kdyby jste měla zájem, mohu sem poslat odkaz. Je to celé kovové.
doplněno 05.04.17 06:54:
Omlouvám se, cena tohoto krytu je 3.58 dolarů. Což je na naše peníze 98Kč. Já jsem to včera řekla z hlavy, dnes jsem se podívala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.