Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je cena tak rozdílná?

Od: kukadlo odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji zadní kryt na baterii, protože už mám zničenou knihu a stejně mi moc neochránila telefon.

Koukala jsem na různé ceny, ale nechápu, proč někde stojí přes 200Kč a tady 60 Kč

60Kč johnsnow.cz/...

221 Kč rt-mobil.cz/...

děkuji za případné vysvětlení

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiri007
hodnocení

1x

Kupte to levnější, kvalita bude stejná i když u toho dražšího píší že je to originální díl výrobce Samsung a proto je to dražší. Oba dva díly stejně asi vyrábí jeden výrobce: Made in šikmé oči.

lll*

Velice užitečná rada, není-liž pravda...

tacotopsala
hodnocení

III teď nevím, jestli je to ironie

hodnocení

0x

Já Vám děkuji za otázku, protože kamarádka také hledala pouzdro na ten samý telefon a našly jsme na AliExpress docela hezké. Ona má ráda kamínky a tak jsem jí to objednala. Ale já jsem si myslela, že to je pouzdro do kterého se telefon vloží a má zadní a přední stranu. Teď to přišlo a já na to koukala jako puk, je to jenom jedna část. Takže to je vlastně ten zadní kryt a je to normální. Schválně posílám foto. Je to moc hezké a vypadá to kvalitně. Cena byla kolem pěti dolarů a poštovné zdarma. Kdyby jste měla zájem, mohu sem poslat odkaz. Je to celé kovové.

doplněno 05.04.17 06:54:

Omlouvám se, cena tohoto krytu je 3.58 dolarů. Což je na naše peníze 98Kč. Já jsem to včera řekla z hlavy, dnes jsem se podívala.

Proč je cena tak rozdílná?
aliexpress

Co to je za banku která má kurs 27,37

Zaplatím v dolarech, ale přepoítává se mi to na eura. Šla jsem o zpočítat znova, tak je to 95 korun. Sám víte, že se kurz houpe. V každém případě cena v dolarech je přesná. Každý se ti může přepočítat sám.

hodnocení

0x

Cena je taková, jakou zaplatíte. Je to jen Vaše volba.
Svého času se tu prodávaly "skvělé americké antialergické vysavače", kousek za cca 50 000 Kč. Pak se ukázalo, že je to šmejd, kterého mají v Německu vagóny za cenu šrotu, protože nedostaly atest a nesměly se prodávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]