Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké přání k Valentýnu?

Od: petrkominek odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Před týdnem jsem se rozešel s přítelkyni. Vím, že je to moje chyba (nebyl jsem ve vztahu takový jaký bych měl být, nepodvedl jsem ji to ne), ale rád bych ji poslal květiny s přáním. Potřeboval bych tip jaké přání přiložit, něco ve smyslu, že mě to strašně mrzí, že bych vše rád napravil a že ji furt miluju...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

1x

Zdravím

Tak pokud na ní máte kontakt neotálel bych příliš dlouho s tím že ji chcete říct že je líto co se mezi vámi stalo, a rád by jste ve vztahu pokračoval bude-li mít ještě zájem. Napište jí sms, zavolejte, podchyťte si to co nejdřív, nejlépe hned, nečekejte až na Valentýna, čekání se v tomto případě může hrubě nevyplatit. Na toho Valentýna pak udělejte jak jste si naplánoval, co se týká přání, osobně bych dal krátké výstižné (pár slov např. Stále tě miluji, určitě signovat ať ví od koho to je apod.) bez nějakých "veršovánek" ale je to jistě na rozhodnutí každého.

valentyn
hodnocení

0x

Mně někdo gratulovat k Valentýnu tak ho pošlu někam. Je to slaboduchost a vlezpr...

janm*

Tady nejde o svátek Valentýna jako takový, ale o dotaz kdy tento svátek má být pouze využit za cílem znovuzískání ztracené přítelkyně. Jinak je jasné odkud tento svátek v širší povědomost přišel, nicméně kdo ho chce slavit nebo jinak využít nechť tak koná dle svého nejlepšího vědomí a svědomí vše se dá užít k dobrému i zlému...Není nutností aby člověk k Valentýnu komukoli přál neuznáváli tento svátek, na druhé straně ale dostaneme-li přání od někoho, myslím že je taktností přejícího "neurazit" a přání přijmout ať už svátek uznáváme nebo ne, nám to nic neudělá, přejícího to potěší, nač dělat "zlou krev" z "maličkostí", jakoby na světě nebylo dost neštěstí utrpení zoufalství bolesti a bídy...

valentyn

No myslím kdybych 8. března šel gratulovat paní Němcové, že by se urazila a vynadala by mi do komunistů.

vilik*
Jako myslíte, že v OSN byli v roce 1908 samí komouši?
Pán mu radí dobře.
Za prvé, jeho bývalá slečna Valentýna třeba neuznává, za druhé, za dva týdny jeho čekání si může mezitím najít někoho jiného, kdo jí dá kytku v únoru i v březnu.
Znáte to. Kdo chvíli stál, stojí opodál. Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.
doplněno 02.02.17 16:29: Omluva za OSN v roce 1908.
Správně mělo být, že v OSN byli při stanovení svátku z připomínky stávky švadlen v roce...
Ale opravit už to teď nejde.
valentyn

Jistě že jak jsi znalý. Ti inteligentnější znají význam toho svátku. Jen soudruzi z ODS na to koukají jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]