Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na posílení imunity

Od: klarisa odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, řekla jsem si , že bych mohla založit tuto diskuzi k tomu, abychom si mohli navzájem vyměnit své zkušenosti. zrovna teď v posledních dnech na mně něco leze a možná i to mě k tomu vede.) Tak abych začala... Na posílení imunitního systému užívám Wobenzym, který je čistě přírodní a dle mého názoru účinný , ale ráda se poučím a získám nové zkušenosti z o blasti léčiv. Tak pojďme o tom diskutovat!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Já jsem zastánce otužování...každý večer ledová sprcha...;)

A co se těch vitamínů týče,není nad zdravé ovoce např.pomeranč apod...*ua*

doplněno 22.12.09 11:40:

A našel jsem zajímavy článek :

novinky.cz/...

Zase to s těmi vitamíny nepřehánět...;)

longhorns*

kazdy vecer ledova sprcha?umrel bych.neverim.ale pokud,tak obdivuji.:)cesnek,

hodnocení

0x

nic neberu, nic nedělám v době chřipek se snažím každý den sníst nějaké ovoce. Naposledy jsem byl nemocný asi před 4lety - týden.

Doporučuji přečíst články o preventivním braní vitamínů v prášcích a jejich vlivu na zdraví. Věřím, že je pak budete lupat maximálně v době nemocí, ačklliv netuším jak moc je Woben přírodní ;)

hodnocení

0x

Pridal bych se take se svym tipem.
Na tom jak nas masiruji reklamy vyrobky s laktobacily a jejich vlivem na imunitu opravdu neco je. Neni nutne kupovat drahe vyrobky nejmenovane znacky, staci obycejne acidofilni mleko. Jen je treba kupovat a konzumovat co nejcerstvejsi. S tim jak je vyrobek stary, klesa rapidne pocet zivych bakterii.
Sam jsem pred nejakou dobou podstoupil lecbu na obnoveni prirozene mikroflory ve strevech a od te doby (8 let) jsem zdravy jak ripa, pokud na me vyjimecne neco leze jsem s tim do tri dnu hotovy.
Pokud by to nekoho zajimalo, MUDr. Ladislav Fildán, Úprava střevní dysbiozy fildan.cz/...
Je pravda ze to neplati pojistovna (jako ostatne spoustu veci ktere cloveku pomohou lepe a v konecnem dusledku i levneji, nez klasicka medicina) takze to stalo komplet tusim do 2000Kc.

asa*
hodnocení

0x

Tak dobře.

Wobenzym je dobrý, avšak 80% obsahu se nesvtřebá.

Preventan, Imunoglukan: glukan je dobrá věcička.

Broncho-Vaxon a Imunor: Naprosto skvělé věcičky

Echinacea: supr!

hodnocení

0x

klarisa,

... a co tak pravidelné mlsání zeleninových salátů ( z rajčat, či z čínského zelí ... úměrně obohaceno přidanou syrovou paprikou, či cibulí, ale také jablkem ... nebo i jinou vhodnou zeleninou či ovocem aj. ) , ... nebo i - zejména v kritickém období - svoje každodenní stravování obohatit o obyčejný syrový česnek, či syrovou cibuli?

Pochopitelně není potřeba se na ten česnek vrhnout hned ráno, ale jsem přesvědčený ( a samozřejmě mám také dlouhodobě odzkoušeno ), že vhodná denní doba ( na utužování svého zdraví ) se vždy najde ... přesněji měla by se najít.

Navíc když k těm aromatickým pochutinám "zblafnu" vždycky kousek čokolády, ... tak po vůni česneku ( nebo třeba i jiného společenského "otravy" ) není ani památky. V krajním případě ... se poohlédnu po žvýkačce, či dobré ústní vodě ... a není co řešit. ... a už "slyším", jak si můj imunitní systém "chrochtá" blahem. *smich*

No a proč mu to nedopřát? Nebo to mám snad čekat až ... on začne sám "lenošit"? *smich*

klarisa, ... ještě jedna otázka "mimo soutež" *smich*.

Nejste tak náhodou oddaným fandou jednoho fotbalového oddílu, na který nedáte dopustit :)?

Jestli jo, tak jen tak dál ... také jim držím palce. ;)

hodnocení

0x

Několikrát za život jsem měla představu, že bych imunitnímu systému měla pomoci a zakoupila jsem si potravinový doplněk. *hi*Jednou pod dozorem lékaře. A dopadlo to tak, že celá moje imunita se obrátila proti mě a se značnou silou mě začala likvidovat. Osypala jsem se tak, mám normálně na kůži velice nepatrně lupénku, že jsem skončila ve špitále.*hej*Po absolvování léčby rakoviny, chemoterapie která zlikviduje totálně imunitu, jsem chtěla opět pomoci vitamíny a potravinovými doplňky. Dopadlo to tak, že jsem se zase osypala. *hej*Jedině snad Selzink na vlasy a nehty a taky rybí tuk v kapslích. Ale s ostatním jsem velice skeptická a opatrná. *modla* Dostatek spánku, ovoce a zeleniny, podmáslí a kyška, být v pohodě, neprožívat kraviny, netýrat sebe i druhé volovinama. To si myslím stojí za to, že tělo je daleko spokojenější, než s tabletkami.*jasne*

hodnocení

0x

Velmi dobré na imunitu,střeva a zdrojem vitamínu C,je obyčejné kysané zelí.Je levné, vždy doma, a velmi chutné.Dělám zý něj saláty, ale hlavně syrové.Potom cibuli a česnek, většinou ty nejobyčejnější věci jsou nejlepší...

lucca*
hodnocení

0x

Já jsem velmi spokojená s výsledky echinacey :) neberu ji každý den, přesto to vypadá, že jsem obrněná a věřím že v tom echinacea pomáhá. Nemám za celou zimu ani rýmičku *frajer* Hodně lidí ji pokládá za velký zázrak. Není ale dobré ji brát nepřetržitě.

qwert*
hodnocení

0x

Zkuste LIFEPAK, nebo LIFEPAK Nano.

tedy, jestli na to máte...

paprika*
hodnocení

0x

Já si dávám každý rok několikatýdenní kúru s Wobenzymem na posílení imunity a s chřipkou jsem se naposled potýkala předloni, ale zase to nebylo tak silné, jako měla teď moje kamarádka, která pracuje od rána do večera a nemoci přechází. Před Vánoci byla tři týdny nemocná! a tak jsem jí Wobenzym koupila jako dárek a snad už jí nic nedostihne.

longhorns*
hodnocení

0x

davam si docela casto,kdyz to situace dovoli a uz nejdem nikam do spolecnosti,cesnek,hromady cesneku,vcetne ho casto pouzivam pri vareni.a je moc dobry,hromady cesneku.a celou zimu zadna chripka,zadna ryma.nic.jen zdravi,pral bych vam videt jek me to prospiva.:).,na tele i na duchu.ale je rozhodne fajn ze ho ma rada i ta moje holka,:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]