Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na písničky?

Od: ness odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

napište mi, prosím, tipy na dobré písničky, třeba vaše oblíbené. Mohou být české i jiné, i remixy.

Předem děkuju za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

0x

všechno od Ivana Mládka, například... záleží nejen na věku, zájmu, na tom co posloucháte, jestli chcete písničky k ohníčku, písničky pro děti, lidové písničky, prostonárodní písně, středověké písně žáků darebáků, písničky Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra, někdo má rád ještě starší Voskovce a Wericha, někdo staropražské písničky jak je zpívá Šlapeto, pro někoho jsou písničky i písně k tanci i poslechu Simonová - Chladil, Marutuška - Vondráčková, Richard Adam, Cortéz, Zíma, Neckář, Pavel Liška :) atd. atd. atd---

antra
hodnocení

0x

skákal pes přes oves

jezevecek
hodnocení

0x

Jedna pro zasmání:

A jedna seriozní

doplněno 01.02.17 20:32:

U těch Nightwish - když v 1:33 začne zpívat Marko, budeš mít husí kůži jako Brno...

S tím Závišem bych počkal,dokud tazatel(ka) nenapíše svůj věk:)

jezevecek

Oni si všichni myslí, že Záviš je obrovskej sprosťák. Je. Ale taky má věci, který vás téměř rozpláčou. Třeba tohle :

Já osobně si třeba přeju, aby mi tohle hrálo nad rakví...

hodnocení

0x

Ahoj,

nic ve zlým, ale stejně "zvláštní" dotaz, jako tip na dobré jídlo, dobrý film,... Každému se líbí něco jiného. Upřesni alespoň žánr. Dám ti jeden tip,bude se ti líbit? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]