Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vinný sklep

Od: john* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takovou skoro podobnou otázku, vzhledem ke stoupajícímu využití našeho vinného sklepa rozšiřujeme kapacitu, bohužel jsme nuceni zrovna nad kvelbem a místní stavební firma chce použít odhlečený beton, máte s tím někdo zkušenost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hodně obecná otázka, z tak mála údajů není nikdo schopoen odpovědět.

ondej
hodnocení

0x

jo já z toho mám podlahu a dobrý

liska*
hodnocení

0x

Možná se ptát v rubrice domácnost-bydlení, tam chodí víc poradců kutilů a řemeslníků.

michal8
hodnocení

0x

trochu to prosím popište

john*
hodnocení

tak klasika, podle návodu se namíchá beton, do toho se nasype speciální plnivo (je to chemicky upravený polystyren) a je to celé, nebudu to tady rozepisovat, mrkněte na stránky www.ekostyren.cz od těch to mám i já a zkuste poptat i cenu, já jsem to bohužel neřešil a pak mě místní firma obrala o dost peněz, moje chyba ...

michal8

jo dík za odkaz, už jsem jim napsal a dostal i odpověď. Je s nimi dobrá komunikace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]