Nejste přihlášen/a.
a z kterého filmu? např. "chčije a chčije" Na samotě u lesa
nebo "Předsedo, voni mají záchod" Slunce, seno, ...
Neváhal jsem ani vteřinu a vzpomněl si na můj nejmilovanější film Pulp Fiction ! Takže:
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh..." (Jules - Samuel L. Jackson, pár vteřin předtím, než rozstřílel chlapíka sedícího na židli...)
A druhej nejluxusnější je :
Teď zmizíš z tohohle města. Zmizíš a budeš zmizelej. Nebo tě zmizim já...
.. lidí je na světě jako sra...
- nemusí pršet, stačí když kape ...
"neříkám tak, ani tak, ale na moje slova dojde ..." - ale to nevím, jestli je z filmu
terkins. A vidíš to, je to z filmu . Film Hostinec u kamenného stolu z roku 1948 !
Hostinec U kamenného stolu
Chčije a chčije...
Ale dnes by mi to přišlo vhod ve zmrzlé verzi - už jsem odházel 2x 20 cm (včera večer a dnes ráno. To je hnusný tělocvik ...
Jinak často používám "má pravdu ten chlapec předsedo"
1. Šel tak dlouho po vlastní stopě, až vlezl sám sobě do zadku a už jsme ho neviděli. 2. To je hrůza a ne republika. 3. Jedna a jedna jsou dvě, zbytek je literatura. 4. Nebudem se pouštět do žádnejch větších akcí. 5. Dělej, nebo nám Čunderlík zdrhne!
Film doslova nabitý humornými hláškami je Marche à lombre. Stará dobrá francouzská škola. Kupodivu téměř neobsahuje vulgární výrazy; pokud si dobře vzpomínám, zdaleka nejostřejší termíny jsou nasírat a p®deláči. Tím spíše může film konvenovat zdejším poradcům.
Profláknuté "chčije a chčije, pak bych opakovala to co napsala Wamp, snad jen ještě "Ha zme v pérdéli, pane hrábě". Zde je malý testík na hlášky z filmů blesk.cz/...
Nepotěšil jste mě, ani já Vás nepotěším! (Marečku, podejte mi pero)
Nudíte se? Kupte si medvídka mývala! (Postřižiny)
Já jsem tajtrlík? Ty jsi tajtrlík! Za prvně nevím co to je a za druhé mě to uráží! (Byl jednou jeden král)
Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak jsi u mě mrtvej muž!.( Homolkové)
Já znám široko daleko všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl. (Léto s kovbojem)
Inženýrka, to je něco, auto má z Tuzexu, peněz jako šlupek...(Slunce seno..)
Jeď do Pelhřimova a prohlédni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš....
Na funkci to nebude mít vliv. To jako na funkci rostlináře? No, to už vůbec ne..(Vesnička středisková)
Ráno ho našli na pláži, ležel tam jak vyvrženej vorvaň. Už se do něho pouštěli racci. (Účastníci zájezdu)
Vona taky dáma může být pěkná svině...
Sedíš? Sedím! My taky sedíme.. (Světáci)
Vy jste se pane doktore kochal!
Nemůžeš vstát? Ale stejně nakonec vstaneš!
Protože musím!
Zajeď si do Pelhřimova, prohlédni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš...
Nezapomenutelný Rudolf Hrušínský.
co kdybych tě oběsil, nebeská, dáš si rakvičku, nebo věneček...
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným...
Dej fem ten fek, fem vek! /4 vraždy stačí, drahoušku/
Kde udělali soudruzi z NDR chybu!
"Samec je nepřítel žen" nebo "Jak muži vyhynuli? Nebyli to přece žádní mamuti!" "Řekla bych, že byli. V jistém smyslu". Sexmise
To mi připomíná:
Je to bejvalá modelka.
Jak dlouho bejvalá?
Jiří Macháček
ale kde? Ženy v poušení?
Z čeho to je? Neříkala to Růžičková v Hogo fogo Homolka?
V Hogo fogo Homolka byly dobrý hlášky. Akorát si je nevybavuju.
Největší množství citátů, které se mezi lidmi běžně cituji je z filmů ve kterých mají prsty Svěrák / Smoljak
Maturitní zkouška z ruského jazyka: Málková, što vy dělajetě věsnoj? Věsnoj ja... guljáju v párke. A Málková, što vy dělajetě ljetom? Ljetom ... ja guljaju v párke. A Málková, što vy dělajetě óseňu? Óseňu ja... guljáju v párke. A Málková, što vy dělajetě zimój? Málková se zamyslí: Zimój ja... něguljáju.
Tohle sice není z filmu...ale pamětníci si vzpomenou, možná...
A: Chceš?
B: Chci, moc by sem chtěl.
A: Ale nedám.
B: A proč se mě ptáš když nedáš.
A: No, kdyby jsi nechtěl, tak bych vypadal jako dobrák.
Kdo si vzpomene první dostane smajlíka, hi.
U té nepřesné citace mě napadlo něco o zametení před vlastním prahem
Správně je to PPP Š+G - Plný pytel problémů Šimka a Grossmanna.
@Adetouk: To, že to video tak nazval ten, kdo ho dal na Youtube neznamená, že je to správně.
Ale jinak máte celkem pravdu. Hlavně, že víme o co jde.
"Na vlastní oči jsem viděl, jak to v tý sra*ce topěj!" -Pulp fiction
"Myslet na život, a nebo umírání." -Vykoupení z věznice Shawshank
"Dont panic!" (Nepropadejte panice!) -Stopařův průvodce po galaxii
"Jde to, jde to, Imhotep." -Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
"Jitko! Krááávo!" -Na samotě u lesa
A možná by se našly i další.
A jednoznačně i "Neser mě Blaženo!" To si moc rád často beru do pusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.