Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mp3 s rádiem

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Spávám se starým, nefunkčním mobilem, naladěným na rádio. Přetrhla se mi sluchátka a já už několik nocí nespím. Sluchátka se správným džekem nekoupím. Potřebuji tedy nějaký přístroj. Kdosi mi poradil mp3, která má rádio. ;) Potřebuji, aby se střídalo mluvené slovo s hudbou, takže jen mít muziku asi nemusím. Tedy rádio. Nechci, aby to celé bylo velké a drahé. *modla* Můžete mi, prosím, pomoci? Vděčná babka z Ostravy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedek1
hodnocení

0x

zdravím,musíte zrovna mp3?

google.cz/... .radiobudík taky hraje a ještě tam máte hodiny.Sluchátka si tam většinou zapojíte taky.

PS:ale raději spávám s mladou ženou jak se starým mobilem ;)

hodnocení

Dědku, to není vůbec špatný nápad. Akorát ho při otáčení shodím. Potřebuji něco pod polštář. S tím už jsem sžitá.

doplněno 31.01.17 16:37:

Doktore, to jsou ale krásné a chytré věcičky. Já bych ale potřebovala nějakého levného "blbečka", kterého bych se nebála.*placni*

doktpr365*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]